HOMEPAGE BADMINTONPRO NL

         
 • 7/03/2018 - LANCERING VAN DE YONEX ASTROX 88 S EN DE ASTROX 88 D - ZIE NIEUWE PRODUCTEN

  De ASTROX 88 S verbetert de handeling voor de speler aan de voorkant van het veld (S staat voor Skill) . De ASTROX 88 D is voor de achterspeler, die krachtiger het spel kan Domineren. (D staat voor Domineren.
 • 17/05/2017 - YONEX NANORAY 800 FLASH BLUE IN TOPAANBIEDING - ZIE OUTLET PRODUCTEN

  De YONEX NANORAY 800 krijgt een nieuwe look: zwart-magenta en is reeds beschikbaar. De voorraad van de oude kleurversie Nanoray 800 Flash Blue wordt aan de promoprijs van 129,99 € verkocht tot uitputting voorraad. Zie outlet / badmintonrackets.
 • 20/03/2017 - LANCERING VAN DE NIEUWE YONEX SCHOENENLIJN: SHB 03 Z - ZIE NIEUWE PRODUCTEN

  De nieuwste Yonex schoen SHB 03-Z - 2 dames als heren heeft een vernieuwd a-symetrisch design met gebogen vetersluiting geeft meer stevigheid op de wreef en een natuurlijke sluiting om de bovenkant en binnenboog van de voet. De verbonden tong met de instap van de schoen, verminderd overlappende lagen en geeft een betere verbinding tussen voet en schoen.
 • 15/02/2017 -  LANCERING VAN DE NIEUWE YONEX DUORA Z-STRIKE en de VOLTRIC FB  - ZIE NIEUWE PRODUCTEN

  De YONEX DUORA lijn breidt verder uit. YONEX Duora Z-STRIKE specifiek ontwikkeld voor spelers die vlijmscherpe forehands smashes willen slaan met behoud van uiterste precisie en controle.
  Yonex Voltric FB is het lichtste racket in de Yonex Voltric familie. Door het racket lichter te maken is het nog sneller en beter te manoeuvreren. Het racket behoudt daarbij, net zoals de rest van de rackets in deze serie, zijn smashkracht en directe power.

 • 16/09/2016 -  LANCERING VAN DE NIEUWE YONEX DUORA 6  - ZIE NIEUWE PRODUCTEN

  De YONEX DUORA lijn breidt verder uit. YONEX Duora 6 is een echte allrounder – iets flexibeler dan de Duora 7 en Duora 10. Het heeft een betere schok absorptie voor de gevoelige gewrichten in de arm, zoals de elleboog en de pols. De schokken worden opgenomen door een carbon technologie “VIBSLAYER CARBON”. Dit ultra dunne materiaal is in het onderste gedeelte van het racketblad verwerkt tussen de normale carbon lagen in. Met dit racket vindt u makkelijk de randen van het veld en kunt u een zo scherp mogelijke shuttle slaan
 • 13/07/2016 -  LANCERING VAN DE NIEUWE YONEX VOLTRIC GLANZ  - ZIE NIEUWE PRODUCTEN

  De VOLTRIC GlanZ is het nieuwe superracket van Yonex. Het racket heeft nog meer power dan de NANORAY GlanZ, door zijn unieke ontwerp. Op de plaatsen 2 en 10 uur van het racketblad, is een hybride tungsten-carbon inzet gemaakt in een hoge dichtheid. Dit maakt het racket nog iets meer topzwaar en zal de slag meer solide gevoel geven met een exceptioneel krachtigere slage
 • 25/03/2016 -  LANCERING VAN DE NIEUWE DUORA 7  - ZIE NIEUWE PRODUCTEN

  De YONEX DUORA lijn breidt verder uit met de nieuwe  De YONEX DUORA 7 “allrounder”. Een nieuw elastomeer aan de binnenkant van het frame houdt de shuttle langer vast voor meer controle. Je slaat een mooie en scherpe clear en zoekt gemakkelijk de randen van het veld. Ook de backhand laat een indruk achter door de snelle handeling en return van de shuttle
 •     BADMINTONPRO AANWEZIG OP HET TORNOOI BC SPORTIF EERNEGEM op ZATERDAG  31 MAART ALSOOK OP HET PAASTORNOI VAN OBTC OP PAASMAANDAG 2 APRIL.    
     

" />