Verzending binnen 1 à 2 werkdagen ! 

Yonex Astrox 88 Play

 • Zet op verlanglijst
 • Vergelijk product
 • Speciale prijs: € 54,95

  Normale prijs: € 69,95

 • Koop 2 voor € 49,95 per stuk. en bespaar 10%
OF

Omschrijving

YONEX ASTROX 88 PLAY : Perfectie in Badmintonprestaties


Yonex, een gerenommeerd merk in de wereld van badminton, introduceert met trots de Astrox 88 Play Silver. Dit racket is ontworpen met de nieuwste technologieën om spelers van alle niveaus te voorzien van de perfecte combinatie van kracht, precisie en controle.


Ontdek de Kenmerken van de Astrox 88 Play Silver


De Yonex Astrox 88 Play Silver biedt een scala aan indrukwekkende kenmerken die zorgen voor optimale prestaties op de baan:


1. Nanomesh Neo:


Dit racket maakt gebruik van de Nanomesh Neo-technologie, die zorgt voor een verbeterde repulsie en controle. Hierdoor kunnen spelers nauwkeurige en krachtige slagen produceren, zelfs bij snelle rallies.


2. Rotational Generator System:


Het Rotational Generator System verdeelt het gewicht van het racket op strategische wijze, waardoor spelers een betere controle hebben over hun slagen. Dit systeem optimaliseert de rotatie van het racket, wat resulteert in meer precisie en kracht.


3. Aero + Box Frame:


Het Aero + Box Frame van de Astrox 88 Play Silver biedt een uitstekende balans tussen aerodynamica en stabiliteit. Dit zorgt voor een snelle racketbeweging en een verbeterde wendbaarheid op het veld.


4. Solid Feel Core:


Met de Solid Feel Core wordt de schokabsorptie gemaximaliseerd, waardoor spelers een comfortabel en responsief gevoel ervaren bij elke slag. Dit minimaliseert vermoeidheid en stelt spelers in staat om langer op topniveau te spelen.


5. Power Boost Cap:


De Power Boost Cap verbetert de krachtoverdracht van het racket, waardoor spelers meer power kunnen genereren bij elke slag. Dit resulteert in krachtigere smashes en snellere reactietijden.


6. Stijlvol Ontwerp:


Naast uitstekende prestaties heeft de Astrox 88 Play Silver een stijlvol ontwerp dat de aandacht trekt op het badmintonveld. Met een opvallende zilveren afwerking en dynamische lijnen straalt dit racket kracht en verfijning uit.


Of je nu een beginner bent die zijn spel wil verbeteren of een ervaren speler die op zoek is naar een competitief voordeel, de Yonex Astrox 88 Play Silver biedt de ideale combinatie van kracht, precisie en controle. Ontdek zelf de voordelen van dit innovatieve badmintonracket en til je spel naar nieuwe hoogten.
Yonex Astrox 88 Play

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

 • Yonex Astrox 88 Play
 • Yonex Astrox 88 Play
 • Yonex Astrox 88 Play
 • Yonex Astrox 88 Play
 • Yonex Astrox 88 Play
 • Yonex Astrox 88 Play
 • Yonex Astrox 88 Play

Details

YONEX ASTROX 88 PLAY : Perfectie in Badmintonprestaties

* Badminton
* Yonex
* Astrox
* 88 Play
* Silver
* Inclusief standaardbesnaring

* Inclusief hoes
* NanoMesh Neo
* Rotational Generator System
* Aero + Box Frame
* Solid Feel Core
* Power Boost Cap

© 2012 Badmintonprol. All Rights Reserved.