Verzending binnen 1 à 2 werkdagen ! 

Yonex Backpack 92412B

  • Zet op verlanglijst
  • Vergelijk product
  • Speciale prijs: € 74,95

    Normale prijs: € 94,95

OF

Omschrijving

YONEX BACKPACK 92412 B BLACK SILVER


Ontdek de Yonex Pro Backpack 92412BEX: Perfect voor Sporters onderweg


Of je nu een badmintonspeler bent die regelmatig naar de training gaat of een sportliefhebber die graag alles bij de hand heeft tijdens het reizen, de Yonex Pro Backpack 92412BEX biedt de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid om aan al je behoeften te voldoen.


Stijlvol en Functioneel Design


De Yonex Pro Backpack 92412BEX is ontworpen met zowel stijl als functionaliteit in gedachten. Het slanke en eigentijdse ontwerp zorgt ervoor dat je er op en naast het veld op je best uitziet. Met voldoende opslagruimte voor al je essentiële sportuitrusting, zoals rackets, schoenen, kleding en accessoires, houdt deze tas je georganiseerd en klaar om te spelen.


Duurzaamheid en Bescherming


De Yonex Pro Backpack 92412BEX is niet alleen stijlvol, maar ook gebouwd om lang mee te gaan. Het duurzame materiaal beschermt je uitrusting tegen stoten, schokken en weersinvloeden, waardoor je met een gerust hart op pad kunt gaan. Of je nu naar de sportschool, naar trainingen of naar toernooien gaat, deze tas biedt de bescherming die je nodig hebt voor je waardevolle sportuitrusting.


Comfortabel en Praktisch


Comfort is van het grootste belang tijdens lange dagen op de baan, en de Yonex Pro Backpack 92412BEX stelt niet teleur. De verstelbare schouderbanden en gewatteerde rugpanelen zorgen voor een comfortabele pasvorm, zelfs wanneer de tas volledig is geladen. Bovendien zijn er handige vakken en compartimenten toegevoegd voor het opbergen van persoonlijke spullen zoals je telefoon, portemonnee en sleutels.


Conclusie: Upgrade je Sportervaring met de Yonex Pro Backpack 92412BEX


Kortom, de Yonex Pro Backpack 92412BEX is de perfecte metgezel voor sporters die op zoek zijn naar stijl, functionaliteit en duurzaamheid in één tas. Met zijn eigentijdse design, robuuste constructie en handige functies, zal deze tas je sportervaring naar een hoger niveau tillen. Investeer vandaag nog in de Yonex Pro Backpack 92412BEX en ervaar zelf het verschil tijdens je volgende avontuur!


 

Yonex Backpack 92412 B Black Silver

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Yonex Backpack 92412 B Black Silver
  • Yonex Backpack 92412 B Black Silver

Details

YONEX BACKPACK 92412 BLACK SILVER

* Badminton / Squash / Casual / Sports
* Yonex
* Backpack
* 92412 B
* Black / Silver
* Art. Nr. : 8219885
* 31 x 22 x 50 cm
* 1 groot, 1 klein, 1 schoenen en 1 racket vak

© 2012 Badmintonprol. All Rights Reserved.