Verzending binnen 1 à 2 werkdagen ! 

www.badmintonpro.be

Yonex Nanoflare 800 Pro

  • Zet op verlanglijst
  • Vergelijk product
  • Speciale prijs: € 184,95

    Normale prijs: € 229,95

* Verplichte velden

Omschrijving

YONEX NANOFLARE 800 PRO


* Badminton 
* Yonex
* Nanoflare 800
* Pro
* Super Slim Shaft
* Frame : HM Graphite,M40X,SUPER HMG,Copper
* Joint : New Built-in T-Joint,Graphite
* Stiff
* Made in Japan
* NF-800P

Yonex Nanoflare 800 Pro

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Yonex Nanoflare 800 Pro
  • Yonex Nanoflare 800 Pro
  • Yonex Nanoflare 800 Pro

Details

YONEX NANOFLARE 800 PRO

Maak kennis met de geavanceerde NANOFLARE 800, ontworpen om de snelste driveshots te leveren. Hoewel het kernconcept van de "Drive" consistent blijft met de bestaande NANOFLARE 800/800LT, heeft het ontwerp aanzienlijke verbeteringen ondergaan, wat resulteert in een agressievere slag die tegenstanders met pure snelheid overtreft. De wereldwijde lancering van de NANOFLARE 800 staat gepland voor 17 november 2023.
De afgelopen jaren is de speelstijl bij badminton geëvolueerd om in iedere rally kansen te benutten. In plaats van tegenstanders onder druk te zetten met een dropshot om de shuttle hoog terug te krijgen voor een volgende smash, creëren spelers nu smashkansen door middel van snelle drives die de reactie van hun tegenstander verstoren en ervoor zorgen dat de shuttle omhoog terugkomt. Daarom lag onze primaire focus op het verhogen van de snelheid van de drives.
De NANOFLARE 800 bevat het NANOFLARE-DNA om de manoeuvreerbaarheid en terugslag te verbeteren en is verder versterkt met een verbeterd Sonic Flare-systeem, een breed profielframe en een nieuw snarenpatroon. De verhoogde terugslagkracht van de NANOFLARE 800 vergroot de snelheid van de drives aanzienlijk, waardoor tegenstanders worden gedwongen te worstelen in hun pogingen om op de shuttle te reageren. Ze zullen het een uitdaging vinden om op uw slagen te anticiperen.
Voor meer gevorderde spelers combineren de NANOFLARE 800 PRO- en TOUR-modellen het Wide Profile Frame en het nieuwe snarenpatroon met het Enhanced Sonic Flare System. Dit innovatieve systeem in het nieuwe model maakt gebruik van de steile hoek tussen het bespangebied en het T-gewricht, samen met de integratie van koper aan de onderkant van het frame om de stijfheid te vergroten, wat uiteindelijk de algehele terugslagkracht van de drive verbetert.
Het ontwerp van de NANOFLARE 800 is uniek omdat het semi-blootgestelde carbon graphite repen bevat. Deze strepen zien er anders uit, afhankelijk van de lichtinval, en drukken een onverwachte snelheid uit.
Deze rackets staan gepland voor een wereldwijde lancering op 17 november 2023, in vier verschillende modellen: PRO, TOUR, GAME en PLAY, elk ontwikkeld met hetzelfde prestatieconcept, maar met variaties in de gebruikte materialen en uitgeruste technologieën.

© 2012 Badmintonprol. All Rights Reserved.