Verzending binnen 1 à 2 werkdagen ! 

www.badmintonpro.be

Yonex NANOFLARE 1000 ZZ (Pre-Order)

 • Zet op verlanglijst
 • Vergelijk product
 • Speciale prijs: € 209,95

  Normale prijs: € 259,95

* Verplichte velden

Omschrijving

YONEX NANOFLARE 1000 TOUR


Bliksem slaat in met de gloednieuwe NANOFLARE 1000. Onbekende snelheden worden werkelijkheid met de lancering van dit nieuwe top racket. De NANOFLARE 1000 is ontworpen met het motief van een lichtzuil, een ontwerp dat de snelheid en kracht van een gelanceerde shuttle uitdrukt. De NANOFLARE 1000 wordt wereldwijd gelanceerd op 16 juni 2023. De NANOFLARE 1000-serie is ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar extra slag- en swingsnelheid met behendige wendbaarheid. Het nieuwe brede profielkader van de NANOFLARE 1000, in combinatie met het Sonic Flare System, genereert een hoge weerkaatsing bij impact en vermindert luchtweerstand. Voor meer gevorderde spelers combineren de NANOFLARE 1000 Z- en TOUR-ontwerpen het brede profielkader met een aerodynamische vorm en compact kader om het AERO COMPACT Frame te creëren. Dit nieuwe frame verbetert de terugslag nog verder. Voor de geavanceerde modellen worden materialen van high modulus graphite gebruikt aan de boven- en onderkant van het frame, samen met een SPEED-ASSIST BUMPER aan de basis van het frame. Dit vermindert framevervorming en verbetert de algehele terugslagprestaties. Het nieuwe NANOFLARE 1000-racket wordt nu al gebruikt op de baan door Olympisch gouden medaillewinnaar in Rio, Carolina Marin (ESP), zilveren medaillewinnaar van de All England 2022, Lakshya Sen (IND), en de Franse Open-kampioen van 2022, He Bing Jiao (CHN). De rackets zijn gepland voor wereldwijde lancering op 16 juni 2023, in vier verschillende modellen: Z, TOUR, GAME en PLAY - elk ontwikkeld met hetzelfde prestatieconcept maar met variaties in gebruikte materialen.


IMPROVED SONIC FLARE SYSTEM
Het verbeterde Sonic Flare System is opgebouwd door een zorgvuldige combinatie van EX-HYPER MG graphite, aan de top van het frame en een sterk maar elastisch grafiet, M40X, aan de basis van het frame. Deze grafietmaterialen zorgen voor hoge weerkaatsing voor maximale acceleratie van de shuttle, maar de zorgvuldig berekende plaatsing, volume en combinatie van de grafietmaterialen leveren ook stabiliteit en controle.
SPEED-ASSIST BUMPER
De SPEED-ASSIST BUMPER is een verbonden afdekplaatje dat een zeer stijf materiaal bevat dat bestand is tegen vervorming. Ze worden bevestigd aan het onderste deel van het frame om framevervorming te verminderen en de weerkaatsingsprestaties te verbeteren.
AERO COMPACT Frame (NF 1000 Z, NF 1000 Tour)
Het unieke frameontwerp van de NANOFLARE 1000 combineert een breed kader met een AERO-vorm en een compact kader (kleinere oppervlakte) om de weerkaatsing te verbeteren en tegelijkertijd de luchtweerstand te verminderen. (Breed profielkader + kleinere kader vorm = AERO COMPACT Frame)

Yonex Nanoflare 1000 ZZ

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

 • Yonex Nanoflare 1000 ZZ
 • Yonex Nanoflare 1000 ZZ
 • Yonex Nanoflare 1000 ZZ
 • Yonex Nanoflare 1000 ZZ
 • Yonex Nanoflare 1000 ZZ
 • Yonex Nanoflare 1000 ZZ

Details

YONEX NANOFLARE 1000 ZZ

* Verkrijgbaar vanaf 16 juni 2023
* Badminton 
* Yonex
* Nanoflare 1000 ZZ
* Xtra Stiff
* Frame : HM Graphite / NANOMETRIC DR / M40X / EX-HYPER MG
* Shaft : HM Graphite / Ultra PE FIBER
* +/- 83 grams
* NF-1000Z

© 2012 Badmintonprol. All Rights Reserved.