Verzending binnen 1 à 2 werkdagen ! 

www.badmintonpro.be

Yonex NANOFLARE 1000 Game (Pre-Order)

  • Zet op verlanglijst
  • Vergelijk product
  • Speciale prijs: € 139,95

    Normale prijs: € 169,95

OF

Omschrijving

YONEX NANOFLARE 1000 GAME


Bliksem slaat in met de gloednieuwe NANOFLARE 1000. Onbekende snelheden worden werkelijkheid met de lancering van dit nieuwe top racket. De NANOFLARE 1000 is ontworpen met het motief van een lichtzuil, een ontwerp dat de snelheid en kracht van een gelanceerde shuttle uitdrukt. De NANOFLARE 1000-serie is ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar extra slag- en swingsnelheid met behendige wendbaarheid. Het nieuwe brede profielkader van de NANOFLARE 1000, in combinatie met het Sonic Flare System, genereert een hoge weerkaatsing bij impact en vermindert luchtweerstand.


IMPROVED SONIC FLARE SYSTEM
Het verbeterde Sonic Flare System is opgebouwd door een zorgvuldige combinatie van EX-HYPER MG graphite, aan de top van het frame en een sterk maar elastisch grafiet, M40X, aan de basis van het frame. Deze grafietmaterialen zorgen voor hoge weerkaatsing voor maximale acceleratie van de shuttle, maar de zorgvuldig berekende plaatsing, volume en combinatie van de grafietmaterialen leveren ook stabiliteit en controle.
SPEED-ASSIST BUMPER
De SPEED-ASSIST BUMPER is een verbonden afdekplaatje dat een zeer stijf materiaal bevat dat bestand is tegen vervorming. Ze worden bevestigd aan het onderste deel van het frame om framevervorming te verminderen en de weerkaatsingsprestaties te verbeteren.
WIDE PROFILE FRAME (NF 1000 GAME, NF 1000 PLAY)
Het kenmerkende brede kader van de NANOFLARE en de aerodynamische vorm met scherpe randen verminderen framevervorming tijdens de swing, waardoor de weerkaatsing en follow-through verbeteren.

Yonex Nanoflare 1000 Game

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Yonex Nanoflare 1000 Game
  • Yonex Nanoflare 1000 Game
  • Yonex Nanoflare 1000 Game
  • Yonex Nanoflare 1000 Game

Details

YONEX NANOFLARE 1000 GAME   (PRE-ORDER)

* Verkrijgbaar vanaf 16 juni 2023
* Badminton

* Yonex
* Nanoflare 1000
* PLAY
* Frame : Graphite / Nanocell NEO / HM Graphite
* Shaft : Graphite
* +/- 83 grams
* NF-1000G

© 2012 Badmintonprol. All Rights Reserved.