*** Super solden in de winkel *** Vanaf heden is Racketpro / Badmintonpro méér open ***

www.badmintonpro.be

Yonex ASTROX 99 - frame

 • Zet op verlanglijst
 • Vergelijk product
 • Speciale prijs: € 159,95

  Normale prijs: € 219,95

 • Koop 2 voor € 154,95 per stuk. en bespaar 4%
 • Koop 3 voor € 149,95 per stuk. en bespaar 7%

* Verplichte velden

Omschrijving

YONEX ASTROX 99 FRAME


* Code : AX99
* Onbespannen (frame)
* Kleur: sunshine oranje

* Isometric 
* Geleverd zonder hoes (cover = +€5)
* Gemaakt in Japan


* Frame : GRAPHITE/Namd/NANOMETRIC/Tungsten
* Steel : H.M. GRAPHITE + Namd
* Gewicht onbespannen:4U (Ave.83g)
* Gripmaat : G4
* Flex : stijf
* Power : 5
* Controle : 4,5
Spelersprofiel: De Yonex Astrox 99 is gemaakt voor club en competitie spelersn die vragen naar grotere smash snelheden.

Yonex Astrox 99 Badmintonracket

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

 • Yonex Astrox 99 Badmintonracket
 • Yonex Astrox 99 Badmintonracket
 • Yonex Astrox 99 Badminton racket
 • Yonex Astrox99
 • Yonex Astrox99

Details

YONEX ASTROX 99

De Yonex Astrox 99 is het badminton racket dat door vele topspelers gebruikt werd op de voorbije wereldkampioenschappen. 
Het racket is dan ook bedoeld voor de gevorderde badmintonspeler.
Door gebruikt te maken van een nieuw soort grafiet (NAMD) krijgt dit badmintonracket vele nieuwe en betere eigenschappen.
De meest tot de verbeelding sprekende is ongetwijfeld het feit dat de steel sneller terugschiet op het moment van slaan, waardoor her hogere snelheden bereikt kunnen worden tijdens het slaan en dit vooral uw smash ten goede zal komen. 

De Yonex Astrox 99 is uitgerust met een nieuwe Yonex techniek, genaamd de 'Rotational Generator System'. Dit houdt in dat de gewichtsverdeling niet alleen in de top maar ook in het handvat zit. Het racketblad past zich aan aan elke slag, zodat u meer controle heeft tijdens het slaan van een 'drive' en de tegenstander kunt verslaan met een snellere, scherpere en krachtigere smash. Het racket heeft daarnaast ook een zeer dunne steel, waardoor het nog aerodynamischer door de lucht vliegt.

Bovendien is de Yonex Astrox 99 vervaardigd in een mooie kleurenpallet van zwart en oranje, welke zou gebaseerd zijn op de kleuren van  de zon en zijn krachtige warmte-explosies. Of dat effectief zo is, kunnnen we voorlopig niet bevestigen, maar we kunnen u wel met 100% zekerheid zeggen dat het racket gemaakt is van het beste grafiet (High Modulus Graphite). Dit gecombineerd met zijn head heavy balance maakt het racket geschikt voor de aanvallende speler die extreem veel power wil steken in zijn smashes. Bovendien zorgt de stijve steel in deze Yonex Astrox 99 ervoor dat u ook tijdens dit power geweld van achteruit voldoende controle behoudt.

 

 

Tot nu toe heeft de ASTROX-serie gebruik gemaakt van Next-genaration "Namd"graphite in de steel. Dat resulteert in een grote toename van de terugslagsnelheid, waardoor grotere smash-snelheden worden geproduceerd. Maar de Yonex ASTROX 99 heeft Namd Graphite in het hele racket, inclusief het frame,waardoor de contact tijd met de shuttle verdubbelt. Bovendien is de Energy Boost Cap-vorm ontworpen om nog meer flex in de steel te stimuleren, om de effecten van het Namd-grafiet te optimaliseren. De handelsmerktechnologie van de serie, Rotational Generator System, die bijdraagt aan een soepele overgang van shot naar shot, is natuurlijk standaard. Al dit maakt van het een echt topracket.

© 2012 Badmintonprol. All Rights Reserved.