*** Super solden in de winkel *** Vanaf heden is Racketpro / Badmintonpro méér open ***

www.badmintonpro.be

Bullpadel Hack 2019

  • Zet op verlanglijst
  • Vergelijk product
  • Speciale prijs: € 199,95

    Normale prijs: € 274,95

OF

Omschrijving

BULLPADEL HACK 2019


Presentatie van het racket
De nieuwe Bullpadel Hack is er eindelijk. Een model vol met innovaties om een praktisch perfect padelracket te maken. Ideaal voor de meest veeleisende spelers, dit is het racket dat door Paquito Navarro gebruikt werd in het World Padel Tour circuit.
Spelniveau
Het krachtige padelracket van Paquito Navarro is bedoeld voor gevorderde, deskundige en professionele spelers. Het is het ideale wapen voor competitieve wedstrijden of toernooien. Wat de speelstijl betreft, richt het zich tot een bepaald soort spelers. Het is aan te bevelen voor krachtspelers, voor degenen die op zoek zijn naar sterke slagen en worden gekenmerkt door een offensief spel.
Technische kenmerken
Diamantvormig en evenwichtig vonden we de nieuwe Hack. Perfect voor krachtige slagen vanaf de achterkant van de baan. Met betrekking tot het blad vinden we XTC-koolstof18K, koolstofstrips in elkaar gevlochten om een grotere stijfheid en weerstand te bereiken. Aan de andere kant vinden we het 100% carbon buisframe, dat de weerstand en duurzaamheid van het blad verhoogt.
In relatie tot de kern, gemaakt van BlackEVA-rubber, ontwikkeld met een dichtheid en elasticiteit om maximaal comfort en sensatie te bieden bij het slaan.
Ontwerp en kleuren
Met een zeer opvallend en aantrekkelijk design in zwart en oranje met details in geel om niet onopgemerkt te blijven op de baan.
Samenvatting
Met dit zeer succesvolle Bullpadel padelracket heeft u een racket in handen waarmee u uw speelstijl kunt ontwikkelen. Gemaakt van het beste van Bullpadel, zal je niet teleurgesteld worden.
Dit model zal het beste maken van geavanceerde tot professionele spelers, want het is een schop met uitstekende prestaties, maar ook gemaakt met de beste technologie die beschikbaar is. Dankzij de samenstelling heeft u op elk stuk van de baan een uitstekend padelracket met het beste gevoel.
Nieuwe Bullpadel 2019 collectie
De Hack 2019 behoort tot de nieuwe collectie Bullpadelrackets. De hoogste kwaliteit, de meest nauwkeurige controle en het meest extreme vermogen worden in elk van deze bladen gepresenteerd. Je kunt ze niet missen. 

Padel Racket Bullpadel Hack 2019

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Padel Racket Bullpadel Hack 2019
  • Padel Racket Bullpadel Hack 2019
  • Padel Racket Bullpadel Hack 2019
  • Padel Racket Bullpadel Hack 2019

Details

BULLPADEL HACK 2019

* Padel
* Bullpadel
* Bullpadel Hack 2019
* Diamond Shape
* Even Balanced
* 360-385 gr
* Dikte : 38 mm
* Lengte : 450 mm

* Power : 9
* Comfort : 10
* Handling : 8 

* Frame : Carbon Frame
* Rubber : Black EVA Rubber

© 2012 Badmintonprol. All Rights Reserved.