Levering binnen 1 à 2 werkdagen ! 

www.badmintonpro.be

Yonex Astrox 99 Pro Cherry Sunburst - Frame

  • Zet op verlanglijst
  • Vergelijk product
  • Speciale prijs: € 183,95

    Normale prijs: € 229,95

* Verplichte velden

Omschrijving

YONEX ASTROX 99 PRO CHERRY SUNBURST


De Yonex Astrox 99 Pro Cherry Sunset is een head heavy power badminton racket. De Astrox 99 staat bekend om extreem explosieve slagen, waardoor jij ultra snelle smashes en clears kan slaan. Door de zeer stijve steel, behoud je veel controleprecisie en kun je de kracht goed op het racket overbrengen. Een nadeel van de Astrox 99 is dat het lastig is om heel snel de volgende shuttle te slaan. Als je eenmaal een shuttle met volle kracht hebt gesmasht, dan herstel je hier minder makkelijk van. Dit komt door het gewicht van het racket en de head heavy balans. Gelukkig hebben de ontwerpers van Yonex dit kunnen verbeteren!
De belangrijkste verbetering die is doorgevoerd, is de mogelijkheid om verdedigende acties snel om te kunnen zetten in aanvallende slagen. Het resultaat is een verbeterde Astrox 99, waarbij power combineert word met verlengde shuttle-hold voor betere defensieve slagen.
De nieuwe Power-Assist Bumper technologie, met een wolfraam doordrenkte verzwaarde bumper die aan de bovenzijde van het frame is geïnstalleerd, maakt het mogelijk om extra slagkracht op de shuttle over te brengen.
Door strategisch geplaatste brede grommets, kunnen de snaren bij impact verschuiven. Hierdoor kan de shuttle langer vastgehouden worden en heb jij meer tijd om de shuttle de juiste richting op te sturen.
Het bekende Isometric frame is aangepast door de hoeken van het frame te verstevigen en de sweetspot uit te breiden.
Dit badminton racket is volledig gemaakt van de nieuwste grafiet soort: NAMD technologie*. Het belangrijkste voordeel van dit materiaal is de verdubbeling van contacttijd met de shuttle en dus extreem explosieve slagen wanneer het racket terug veert van gebogen naar recht aan het einde van de swing.
Bovendien is de Energy Boost Cap-vorm ontworpen om nog meer flexibiliteit in de schacht aan te moedigen en verder te profiteren van de effecten van het Namd-grafiet. Het handelsmerk van de Astrox serie is de Rotational Generator System, wat betekend dat de gewichtsverdeling binnen het badminton racket beter is. Hierdoor zal het racketblad zich makkelijk aan iedere slag aanpassen, waardoor meer controle behouden blijft tijdens het slaan van snelle en krachtige smashes en drives. Dit wordt ook mede ondersteund door het zeer aerodynamische ontwerp van de Astrox steel. Alles bij elkaar draagt bij aan een soepele overgang van schot naar schot en helpt de speler ook de effecten van het hele Namd-lichaam te maximaliseren.


*In hoogwaardige rackets is het gebruikelijk om nanomaterialen te combineren met hars die grafietvezels verbindt, maar in Namd worden nanomaterialen direct gehecht aan de grafietvezels en wordt de mate van hechting tussen grafietvezels en hars sterk verhoogd. Deze belangrijke verbetering produceert een as die buigt en energie opslaat, die explosieve kracht levert extra impact met de shuttle.

Yonex Astrox99 Pro Cherry Sunburst badmintonracket

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Yonex Astrox99 Pro Cherry Sunburst badmintonracket
  • Yonex Astrox99 Pro Cherry Sunburst badmintonracket

Details

YONEX ASTROX 99 PRO CHERRY SUNBURST

* Badminton
* Yonex
* Astrox 99 Pro Cherry Sunset
* AX99PROCS
* Isometric
* NAMD Technologie
* Energy Boost Cap-Vorm
* Rotational Generator System

* Gripmaat : G5
* Flex : Xtra Stijf
* Balance : Head-Heavy
* +- 85 gram / 4U
* Inclusief rackethoes

* Power : 5/5
* Controle : 4/5
* Spelersprofiel : De Astrox 99 Pro Cherry is gemaakt voor spelers die willen overpoweren maar iets meer controle willen dan bij de Astrox 99

© 2012 Badmintonprol. All Rights Reserved.