NIEUW! Vanaf nu ook open op DINSDAG van 14 tot 18u

www.badmintonpro.be

Yonex Astrox 100 Tour Kurenai - Frame

  • Zet op verlanglijst
  • Vergelijk product
  • Speciale prijs: € 169,95

    Normale prijs: € 189,95

* Verplichte velden

Omschrijving

YONEX ASTROX 100 TOUR KURENAI


De Yonex Astrox 100 Tour Kurenai, een head heavy badmintonracket met stijve steel. De Yonex Astrox 100 Tour Kurenai is de goedkopere variant van de Yonex Astrox 100 ZZ Kurenai. Het grootste verschil is het land van productie. De Astrox 100 ZZ komt uit Japan en is daarom gemaakt met de kwalitatief beste materialen van Yonex, terwijl de Astrox 100 Tour zeer degelijk is. Met de nieuwe innovaties en materialen die zijn gebruikt, zijn deze rackets nog meer geschikt voor het evoluerende, snelle badmintonspel.


Door nieuwe technologieën toe te passen op verschillende gebieden is dit racket revolutionair en wordt het spel nog sneller. Zo heeft deze Astrox 100 Tour een iets gewijzigd frame. De vorm van het racket is iets vierkanter geworden, zodat de sweet spot iets groter is geworden maar het racket nog wel dezelfde totale framegrootte behoudt. Ook de cap onderaan het frame is aangepast. De nieuwe structuur van de cap zorgt ervoor dat er minder torsie in het racket is en de steel iets flexibeler wordt. De vorm van de cap is aangepast aan de vorm van de duim, waardoor er nog meer power aan het racket kan worden meegegeven.


De Yonex Astrox 100 Tour verschilt daarnaast ook op een aantal punten ten opzichte van de Astrox 100 ZZ. Dankzij een geavanceerd Rotational Generator System wordt het gewicht van het racket nauwkeurig verdeeld over het racket. De Yonex Astrox 100 Tour heeft een zeer dunne Rexis steel. Deze Rexis steel is middels een geavanceerde giettechniek gevuld met hoogwaardig grafiet, wat de hoge kwaliteitsnormen van Yonex heeft overtroffen. Daarnaast zijn deze rackets ook gemaakt met nieuw Grafiet (NAMD). Dit nieuwe grafiet zorgt voor meer flexibiliteit en een snellere terugslag, waardoor de shuttle nog sneller en steiler naar de grond kan worden geslagen.

Yonex Astrox 100 Tour Kurenai badmintonracket

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Yonex Astrox 100 Tour Kurenai badmintonracket
  • Yonex Astrox 100 Tour Kurenai badmintonracket

Details

YONEX ASTROX 100 TOUR KURENAI

 * Code : AX100T
* Kleur: Kurenai
* Isometric

* Frame: H.M. Graphite / Nanomesh Neo / Tungsten
* Shaft: H.M. Graphite / Namd
* Lenght : 10mm langer
* Gewicht : 83 gram
* Flex : stijf
* Head Heavy

* Aangeraden bespanning : Aerobite Boost (control players) / BG66Force (hard hitters)

Spelersprofiel: de Yonex Astrox 100 Tour is gemaakt voor aanvallende spelers !

© 2012 Badmintonprol. All Rights Reserved.