NIEUW! Vanaf nu ook open op DINSDAG van 14 tot 18u

www.badmintonpro.be

[BLACK FRIDAY] Victor P9310 H

 • Zet op verlanglijst
 • Vergelijk product
 • Speciale prijs: € 89,95

  Normale prijs: € 149,95

Omschrijving

VICTOR P9310 H GRIJS


Dikke zolen hebben een beter schokabsorberend vermogen en een comfortabelere draagervaring dan dunne zolen, wat zorgt voor een betere demping tijdens de landing. Echter, de instelling van de drop (het hoogteverschil van de zool van achter naar voren) speelt een cruciale rol in het mogelijk maken van dikzoolige schoenen om het soepele voetenwerk bij badminton te vergemakkelijken. Hoe kleiner de drop, hoe vloeiender de zijwaartse beweging kan worden bereikt. Bij het ontwerp moet ook rekening worden gehouden met het gewicht van de schoenen, de startsnelheid en de stabiliteit. Op basis van de verzamelde gegevens bij het uitproberen en de rekenkundige analyse, heeft VICTOR vastgesteld dat de drop van 9mm niet alleen de laterale beweging soepeler maakt, maar ook het badminton voetenwerk vergemakkelijkt.


Het nieuwste E-TPU materiaal
E-TPU zorgt voor een elastisch en duurzaam reactievermogen bij langdurig drukken. De eerste toepassing van E-TPU was in de tussenzool van de P9310, waar E-TPU werd gebruikt als de eerste laag (toplaag) van de tussenzool. In de vorige modellen is de voorvoet voorzien van ENERGYMAX3.0. P9310 daarentegen is verder geüpgraded met een volledige E-TPU-zool. Het grotere contactoppervlak maakt de schoen stabieler en comfortabeler om te dragen. De verschillende materialen die gebruikt zijn aan de buiten- en binnenkant van de voorvoet zorgen voor elasticiteit aan de binnenkant en laterale stabiliteit aan de buitenkant.


Rebound kracht verbeterd met 17%
De grote koolstofvezel plaat op de tweede laag van de tussenzool is het waard om hoog op te worden gewaardeerd. De koolstofvezelplaat werd oorspronkelijk gebruikt in de middenvoet om de voetboog te ondersteunen en weerstand te bieden tegen torsie. Na onderzoek en verbetering is de koolstofvezelplaat in het middenvoetgebied uitgebreid naar de plaats van de voorvoetkootjes, wat niet alleen torsieweerstand biedt aan de middenvoet, maar ook de terugveerkracht op de voorvoet met 17% verhoogt, waardoor de aanzet na het buigen krachtiger wordt.

Black Friday Victor Badmintonschoen P9310 H Lunar Rock grijs

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

 • Black Friday Victor Badmintonschoen P9310 H Lunar Rock grijs
 • Victor Badmintonschoen P9310 H Lunar Rock grijs
 • Victor Badmintonschoen P9310 H Lunar Rock grijs
 • Victor Badmintonschoen P9310 H Lunar Rock grijs
 • Victor Badmintonschoen P9310 H Lunar Rock grijs
 • Victor Badmintonschoen P9310 H Lunar Rock grijs

Details

VICTOR P9310 H GRIJS

* Badminton
* Victor 
* P9310 H
* Grijs
* Outsole : VSR Rubber
* Midsole : Feather Resilient EVA + ENERGYMAX 3.0 + TPU + Carbon Power + Solid EVA
* Upper : V-Durable Plus + PU Leather + Mesh

© 2012 Badmintonprol. All Rights Reserved.