Tennisschoenen met gladde zolen nodig? Kom zeker langs in de winkel.   

www.badmintonpro.be

Badminton Schoenen

BADMINTON SCHOENEN

Bij het badminton spelen maakt u heel wat korte, soms bruuske en snelle bewegingen. Niet elke schoen leent zich tot dergelijke acties. Badminton schoenen zijn speciaal ontworpen met een vaste grip en een ergonomische pasvorm zodat u comfortabel kunt bewegen tijdens uw badmintonspel.

Om deze kwaliteit te garanderen, kiest Badmintonpro voor topmerken zoals Yonex en Victor die met hun Footwear technology (zoals Power Cushion, EnergyMax, CarbonPower,...) voldoen aan alle vereisten van de meest ideale badminton schoen.

Badmintonschoenen behoren dan ook tot de standaarduitrusting van een badmintonspeler. Ze beschermen niet alleen de voeten, maar zien er bovendien ook heel trendy uit door hun uniek design en leuke kleuren zowel voor dames, heren als kinderen.

Ontdek onze modellen en vervolledig uw badminton outfit met aangepaste Yonex badmintontas

Artikelen 1 tot 15 van 22 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Yonex Eclipsion Z 2021

  Yonex Eclipsion Z 2021 Zwart-Rood

  Speciale prijs: € 149,95

  Normale prijs: € 179,95

  YONEX ECLIPSION Z 2021

  De volledig vernieuwde Yonex Power Cushion Eclipsion Z focust zich op stabiliteit. De schoen is ontworpen om het meest complexe voetenwerk te kunnen handelen en verdragen. De sporter moet 100% kunnen vertrouwen op iedere stap en sprong die wordt gemaakt. Door de versnelling van het spel in de afgelopen jaren, moeten de schoenen niet alleen stabiel zijn, maar ook een snelle actie en reactie kunnen verdragen en het voortbewegen versnellen. Een belangrijk onderdeel van deze stabiliteit is een betrouwbare grip. De nieuw ontworpen RADIAL BLADE SOLE heeft ultieme grip door het gepatenteerde ontwerp van de rubber zool, wat doet denken aan de vorm van een Ninjaster. Het patroon van de zool verzekert grip in het plotseling veranderen van de bewegingen in alle richtingen. Door middel van het insnijden in lange en smalle stroken in de slijtzool ontstaat er een patroon in de vorm van een Ninaster of Windmolen. Dit geeft 3% meer grip en zorgt dat het gewicht van de schoen beter in balans is. Doordat de patronen beter in elkaar schuiven ontstaat er meer grip op snelle bewegingen en plotselinge stilstand. De nieuwe Semi One-Piece Sole is aan deze schoen toegevoegd om het contact deel van de zool bij inpakt te vergroten, door het rubber van de zool te integreren bij het loopvlak en de hiel. Dit vergroot de stabiliteit bij het landen en verkleint het risico op verstuikingen. De Yonex Eclipsion Z heeft een speciaal gevormde Power Cushion+ inleg in de hiel. Deze inleg is speciaal ontwikkeld voor badmintonschoenen. De Power Cushion+ inleg neemt daardoor 28% meer schokken op bij het landen en impact op de hiel. Tevens transformeert 62% sneller de omzetting in energie dan normale EVA materialen. Een stabiel bovenwerk is ontwikkeld om de sublieme grip van de schoen compleet te maken. Het op polyurethaan gebaseerde Durable Light Skin bovenwerk combineert een rubberachtige flexibiliteit met de stevigheid van hard plastic. Het voelt soepel op de voet en verzekert een aangenaam gevoel. De Inner Bootie is geintegreerd in het bovenwerk. Dit zorgt voor een betere allround-fit, die comfortabel aanvoelt. Het vervangt de conventionele tong, die normaal in een schoen zit onder de veterpartij. De Yonex Power Cushion Eclipsion Z badmintonschoen is ontworpen en ontwikkeld voor de spelers die veeleisend zijn. Snel voetenwerk kan worden afgewisseld met de meest optimale grip en conversie er van, zonder dat er op comfort of stabiliteit wordt ingeboet. Kortom een sterke, stabiele schoen met veel comfort en veel grip. Innovatie technieken: Radial Blade Sole Semi One-Piece Sole Power Cushion+ Durable Skin Light Inner Bootie

  Meer info
 2. Yonex Aerus Z Mint Blue Badmintonschoen

  Yonex Aerus Z Men Mint Blue

  Speciale prijs: € 143,95

  Normale prijs: € 159,95

  YONEX SHB AERUS Z MEN MINT BLUE

  * badminton
  * Yonex
  * Aerus Z
  * Mint Blue
  * Heren / Unisex
  * Feather Bounce Foam
  * Power Cushion +
  * Graphite Sheet

  Meer info
 3. Yonex SHB 65 Z2 Black Badmintonschoen

  Yonex SHB 65 Z2 zwart/blauw

  Speciale prijs: € 129,95

  Normale prijs: € 149,95

  YONEX SHB 65 Z 2 ZWART-BLAUW

  * kleur : zwart / blauw
  * Heren / Unisex
  * Comfort, Licht, Steun
  * Midsole : Power Cushion
  * Materiaal : Double Russel Mesh
  * Zool : Rubber

   

  Beschikbare maten: zie dropdown menu "maat"

  Meer info
 4. Yonex SHB Eclipsion X 2021 Rood zwart badmintonschoen

  Yonex Eclipsion X 2021 Zwart-Rood

  Speciale prijs: € 119,95

  Normale prijs: € 149,95

  YONEX SHB ECLIPSION X 2021 ZWART ROOD

  De Eclipsion X heeft geen vaste sok, maar een normaal vetersluitwerk. De schoen heeft een totaal vernieuwde bovenkant, welke de schoen nog stabieler maakt en zeer slijtvast. Het sterke Durable Skin materiaal met variabele stijfheid op de juiste plekken zorgen voor een comfortabel gevoel van de binnenzijde en stabiele steun vanuit de buitenzijde. Een nieuwe support cap, TPU Support, maakt de schoen nog stabieler. Het is een plaat die tussen bovenwerk en zool is gemaakt doorlopend tot de voorvoet. Deze is vrij gelaten van de TPU Support om de flex in dat gedeelte te behouden, om zo lang mogelijk contact met de ondergrond te houden. De zool bestaat uit een 3 laags Power Cushion+ voor de meest optimale demping. Power Cushion+ absorbeert de schok en zet dit om in beweging. Het is een licht materiaal, wat 28% meer demping geeft en 68% meer repulsie in vergelijking met normale EVA demping. De Yonex Eclipsion X is uitstekend geschikt voor de badmintonner die een stabiele en duurzame schoen nodig heeft voor de vele trainingen en wedstrijden.

  Meer info
 5. Yonex Inlegzool AC193 - badmintonschoen

  Yonex Inlegzool AC193

  YONEX INLEGZOOL AC193

  * de zooltjes zijn beschikbaar in 3 maten :
     - S : 22.0cm - 24.0cm
     - M : 24.5cm - 26.5cm
     - L : 27.0cm - 29.0 cm

  Meer info
 6. Yonex SHB65 Z2 Saphire Navy badmintonschoen

  Yonex SHB 65 Z2 Saphire/Navy

  Speciale prijs: € 134,90

  Normale prijs: € 149,95

  YONEX SHB65 Z2 SAPHIRE NAVY

  * Kleur : spahire /navy
  * Heren / Unisex
  * Comfort, Licht, Steun
  * Midsole : Power Cushion
  * Materiaal : Double Russel Mesh
  * Zool : Rubber

  Meer info
 7. FZ FORZA Insole Arch Support

  Forza Insole Arch Support

  Speciale prijs: € 14,95

  Normale prijs: € 19,95

  FZ FORZA INSOLE ARCH SUPPORT

  * Maat : S (36-39) / M (40-43) / L (44-47)
  * Zwart
  * Unisex
  Materiaal : 6% Polyester, 12% PU Foam, 57% EVA, 15% Gel et 10% TPR

  Meer info
 8. Yonex SHB65 Z2 Men Cobalt Blue badmintonschoen

  Yonex SHB65 Z2 Cobalt Blue

  Speciale prijs: € 129,95

  Normale prijs: € 149,95

  YONEX SHB65 Z2 COBALT BLUE

  * kleur : Wit/Blauw
  * Heren / Unisex
  * Comfort, Licht, Steun
  * Midsole : Power Cushion
  * Materiaal : Double Russel Mesh
  * Zool : Rubber

  Meer info
 9. Yonex SHB65 X2 Rood Zwart Badminton schoen

  Yonex SHB 65 X2 rood/zwart

  Speciale prijs: € 104,95

  Normale prijs: € 129,95

  YONEX SHB65 X2 ROOD ZWART

  * Kleur : rood/zwart
  * Heren / Unisex
  * Comfort, Licht, Steun

  Meer info
 10. FZ FORZA Fierce V2 zwart

  Forza Fierce V2 zwart

  Speciale prijs: € 74,95

  Normale prijs: € 90,00

  FORZA FIERCE V2 ZWART

  * FZ FORZA
  * badmintonschoen
  * unisex
  * zwart
  * sobere schoen
  * FZ302947


  Meer info
 11. Victor Badmintonschoen P9310 H Lunar Rock grijs

  Victor P9310 H

  Speciale prijs: € 129,95

  Normale prijs: € 149,95

  VICTOR P9310 H GRIJS

  Dikke zolen hebben een beter schokabsorberend vermogen en een comfortabelere draagervaring dan dunne zolen, wat zorgt voor een betere demping tijdens de landing. Echter, de instelling van de drop (het hoogteverschil van de zool van achter naar voren) speelt een cruciale rol in het mogelijk maken van dikzoolige schoenen om het soepele voetenwerk bij badminton te vergemakkelijken. Hoe kleiner de drop, hoe vloeiender de zijwaartse beweging kan worden bereikt. Bij het ontwerp moet ook rekening worden gehouden met het gewicht van de schoenen, de startsnelheid en de stabiliteit. Op basis van de verzamelde gegevens bij het uitproberen en de rekenkundige analyse, heeft VICTOR vastgesteld dat de drop van 9mm niet alleen de laterale beweging soepeler maakt, maar ook het badminton voetenwerk vergemakkelijkt.

  Het nieuwste E-TPU materiaal
  E-TPU zorgt voor een elastisch en duurzaam reactievermogen bij langdurig drukken. De eerste toepassing van E-TPU was in de tussenzool van de P9310, waar E-TPU werd gebruikt als de eerste laag (toplaag) van de tussenzool. In de vorige modellen is de voorvoet voorzien van ENERGYMAX3.0. P9310 daarentegen is verder geüpgraded met een volledige E-TPU-zool. Het grotere contactoppervlak maakt de schoen stabieler en comfortabeler om te dragen. De verschillende materialen die gebruikt zijn aan de buiten- en binnenkant van de voorvoet zorgen voor elasticiteit aan de binnenkant en laterale stabiliteit aan de buitenkant.

  Rebound kracht verbeterd met 17%
  De grote koolstofvezel plaat op de tweede laag van de tussenzool is het waard om hoog op te worden gewaardeerd. De koolstofvezelplaat werd oorspronkelijk gebruikt in de middenvoet om de voetboog te ondersteunen en weerstand te bieden tegen torsie. Na onderzoek en verbetering is de koolstofvezelplaat in het middenvoetgebied uitgebreid naar de plaats van de voorvoetkootjes, wat niet alleen torsieweerstand biedt aan de middenvoet, maar ook de terugveerkracht op de voorvoet met 17% verhoogt, waardoor de aanzet na het buigen krachtiger wordt.

  Meer info
 12. Yonex SHB Eclipsion X Turquoise Badmintonschoen

  Yonex SHB Eclipsion X Turquoise

  Speciale prijs: € 109,95

  Normale prijs: € 130,00

  YONEX ECLIPSION X TURQUOISE

  * kleur : Turquoise/Yellow
  * gebruikte technologie : Hexagrip Sole, Power Graphite Lite, Power Graphite Sheet, Round Sole, Synchro-Fit Insole
  * materiaal bovenkant : Durable Skin
  * Materiaal midden : Power Cushion, Toughbrid Light
  * Materiaal onderkant : Rubber

  Meer info
 13. Yonex Eclipsion X White Badmintonschoen

  Yonex SHB Eclipsion X Wit

  Speciale prijs: € 109,95

  Normale prijs: € 130,00

  YONEX ECLIPSION X WIT

  * kleur : Wit
  * gebruikte technologie : Hexagrip Sole, Power Graphite Lite, Power Graphite Sheet, Round Sole, Synchro-Fit Insole
  * materiaal bovenkant : Durable Skin
  * Materiaal midden : Power Cushion, Toughbrid Light
  * Materiaal onderkant : Rubber

  Meer info
 14. Yonex Comfort Z 2 badmintonschoen

  Yonex Power Cushion Comfort Z2 black

  Speciale prijs: € 139,95

  Normale prijs: € 179,95

  YONEX POWER CUSHION COMFORT Z 2 BLACK

  * Kleur : zwart / rood
  * Upper : Synthetic Fiber & Synthetic Resin
  * Midsole : Synthetic Resin
  * Outsole : Rubber
  * Gewicht : +- 335 gram 

  Bekijk de Comfort Z 2 black op de Yonex website

  Meer info
 15. Yonex Safe Run 100 Loopschoenen

  Yonex SAFERUN 100

  Speciale prijs: € 134,95

  Normale prijs: € 169,95

  YONEX SAFERUN 100

  * kleur : blauw
  * gewicht : 265gr voor 26cm
  * upper : Synthetic Fiber
  * midsole : Power Cushion+, Power Cushion, Synthetic resin
  * outsole : Rubber

  Meer info

Artikelen 1 tot 15 van 22 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

BADMINTON SCHOENEN

Bij het badminton spelen maakt u heel wat korte, soms bruuske en snelle bewegingen. Niet elke schoen leent zich tot dergelijke acties. Badminton schoenen zijn speciaal ontworpen met een vaste grip en een ergonomische pasvorm zodat u comfortabel kunt bewegen tijdens uw badmintonspel.

Om deze kwaliteit te garanderen, kiest Badmintonpro voor topmerken zoals Yonex en Victor die met hun Footwear technology (zoals Power Cushion, EnergyMax, CarbonPower,...) voldoen aan alle vereisten van de meest ideale badminton schoen.

Badmintonschoenen behoren dan ook tot de standaarduitrusting van een badmintonspeler. Ze beschermen niet alleen de voeten, maar zien er bovendien ook heel trendy uit door hun uniek design en leuke kleuren zowel voor dames, heren als kinderen.

Ontdek onze modellen en vervolledig uw badminton outfit met aangepaste Yonex badmintontas

© 2012 Badmintonprol. All Rights Reserved.