Uitverkoop! Alle kleding -40 tot -50% wegens verhuis.  Vanaf 3 stuks alles -50%.!

www.badmintonpro.be

Yonex NANOFLARE 380 - voorbespannen

  • Zet op verlanglijst
  • Vergelijk product
  • Speciale prijs: € 109,95

    Normale prijs: € 129,95

* Verplichte velden

Omschrijving

YONEX NANOFLARE 380


* Isometric  
* Geleverd met integrale hoes 
* Gemaakt in Japan


* Materiaal : Ultra HI-Modulus Graphite
* Flex: Stiff
* Balans : Headlight
* Gewicht : 83 gram
* Power: 3.5
* Controle: 4.5
* Speed : 4.5
Spelersprofiel: bedoeld voor club en competitie spelers.die verlangen naar een badminton racket voor snelle bewegingen en dominant spel.

Yonex Nanoflare 380 Sharp badmintonracket

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Yonex Nanoflare 380 Sharp badminton racket
  • Yonex Nanoflare 380 Sharp badmintonracket
  • Yonex Nanoflare 380 Sharp badmintonracket
  • Yonex Nanoflare 380 Sharp badmintonracket
  • Yonex Nanoflare 380 Sharp

Details

YONEX NANOFLARE 380

De Nanoflare badminton rackets zijn speciaal ontwikkeld om een brede doelgroep te kunnen voorzien van een aangenaam racket. Door hun lichtgewicht en de verdeling van het gewicht is het een racket met een zeer aangenaam 'slaggevoel'. De Yonex Nanoflare 380 Sharp is licht en spaart zowel de schouder als de elleboog maximaal van overbodige belasting.
Door het lichte gewicht van deze Yonex Nanoflare 380 sharp kan je zeer veel snelheid ontwikkelen voor zeer snelle slagen welke dan weer resulteren in een zeer agressief spel. Deze snelheid kan gegenereerd worden door de nieuwe technologie : de ultradunne Razor Frame, welke vanuit alle hoeken aerodynamisch is. Hier door wordt de luchtweerstand met 11,5% verminderd. Sneller onderscheppen van de shuttle is het grote voordeel. Combineer dat met je hogere 'swing'snelheid en je dominante spel kan nog meer tot uiting komen.

Yonex Nanoflare 380 is een koplicht badmintonracket ontworpen voor de competitie- en gevorderde speler. Het racket is volledig gemaakt van High Modulus Graphite. NANOCELL NEO en het aerodynamische frame maken het racket zeer snel handelbaar en veerkrachtig. De shuttle kan met de beste precisie in het veld gespeeld worden. De ultra dunne High Modulus shaft is stijf en geeft dus iets meer controle in de slag. Dit racket heeft een nieuwe Cap tussen steel en handvat voor meer stijfheid. Met een gewicht van 78 gram is het licht en handelbaar.Het racket kan bespannen worden tussen 8,5 en 11,5 kilo.

© 2012 Badmintonprol. All Rights Reserved.