NIEUW! Vanaf nu ook open op DINSDAG van 14 tot 18u

www.badmintonpro.be

BADMINTON

U bent een ervaren badmintonspeler of u heeft nog maar net de badmintonmicrobe te pakken? Bij Badmintonpro vindt u alles wat u nodig heeft om uw badmintonuitrusting te vervolledigen. Wij bieden badminton rackets van topmerken zoals Yonex om te trainen of hoogst professionele rackets om deel te nemen aan wedstrijden en tornooien. Verder hebben wij een uitgebreid assortiment badmintonschoenen, badmintonkleding, badmintontassen en accessoires zodat u compleet geëquipeerd bent. BadmintonPRO garandeert u daarbij een uitgebreide ervaring in de badmintonwereld met kennis van zaken en een uitstekende service zodat u zich zonder zorgen helemaal kunt geven in uw favoriete sport. 

Artikelen 1 tot 15 van 208 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Yonex Dames Shirt 16516EX Zwart

  Yonex Dames Shirt 16516EX Zwart

  Speciale prijs: € 35,95

  Normale prijs: € 39,95

  YONEX DAMES SHIRT 16516EX ZWART

  Een zeer mooi shirt van Yonex, gemaakt uit polyester waardoor het shirt snel zweet opneemt. 
  Het shirt is kwalitatief ook hoogstaand, zoals we van Yonex gewend zijn.

  Meer info
 2. Black Friday Victor Badmintonschoen P9310 H Lunar Rock grijs

  [BLACK FRIDAY] Victor P9310 H

  Speciale prijs: € 89,95

  Normale prijs: € 149,95

  VICTOR P9310 H GRIJS

  Dikke zolen hebben een beter schokabsorberend vermogen en een comfortabelere draagervaring dan dunne zolen, wat zorgt voor een betere demping tijdens de landing. Echter, de instelling van de drop (het hoogteverschil van de zool van achter naar voren) speelt een cruciale rol in het mogelijk maken van dikzoolige schoenen om het soepele voetenwerk bij badminton te vergemakkelijken. Hoe kleiner de drop, hoe vloeiender de zijwaartse beweging kan worden bereikt. Bij het ontwerp moet ook rekening worden gehouden met het gewicht van de schoenen, de startsnelheid en de stabiliteit. Op basis van de verzamelde gegevens bij het uitproberen en de rekenkundige analyse, heeft VICTOR vastgesteld dat de drop van 9mm niet alleen de laterale beweging soepeler maakt, maar ook het badminton voetenwerk vergemakkelijkt.

  Het nieuwste E-TPU materiaal
  E-TPU zorgt voor een elastisch en duurzaam reactievermogen bij langdurig drukken. De eerste toepassing van E-TPU was in de tussenzool van de P9310, waar E-TPU werd gebruikt als de eerste laag (toplaag) van de tussenzool. In de vorige modellen is de voorvoet voorzien van ENERGYMAX3.0. P9310 daarentegen is verder geüpgraded met een volledige E-TPU-zool. Het grotere contactoppervlak maakt de schoen stabieler en comfortabeler om te dragen. De verschillende materialen die gebruikt zijn aan de buiten- en binnenkant van de voorvoet zorgen voor elasticiteit aan de binnenkant en laterale stabiliteit aan de buitenkant.

  Rebound kracht verbeterd met 17%
  De grote koolstofvezel plaat op de tweede laag van de tussenzool is het waard om hoog op te worden gewaardeerd. De koolstofvezelplaat werd oorspronkelijk gebruikt in de middenvoet om de voetboog te ondersteunen en weerstand te bieden tegen torsie. Na onderzoek en verbetering is de koolstofvezelplaat in het middenvoetgebied uitgebreid naar de plaats van de voorvoetkootjes, wat niet alleen torsieweerstand biedt aan de middenvoet, maar ook de terugveerkracht op de voorvoet met 17% verhoogt, waardoor de aanzet na het buigen krachtiger wordt.

  Meer info
 3. Yonex Exbolt63 BGXB63 badmintonsnaar - coil 200 meter

  Yonex Exbolt63 (Coil)

  Speciale prijs: € 125,95

  Normale prijs: € 179,95

  YONEX EXBOLT63 COIL

  De Yonex Exbolt 63 is de allernieuwste Yonex badmintonsnaar en die zijn gemaakt van het nieuwe materiaal Forged Fibre
  Badminton spelers die graag veel gevoel hebben in de snaar en op zoek zijn naar veerkracht, die kiezen voor dunnere snaren. Helaas waren die badminton snaren tot nu toe veel minder duurzaam.

  Yonex heeft nu Forged Fiber ontwikkeld, wat sterker is en dus een duurzamere badminton snaar mogelijk maakt. Het resultaat is een combinatie van veerkracht en duurzaamheid, terwijl de diameter slechts 0,63 mm is. De Yonex Exbolt 63 is 24% duurzamer dan de standaard badminton snaren.
  Bovendien levert de Exbolt 63 snaar een heerlijk geluid bij impact van de shuttle en kan de shuttle dieper achter in het veld geslagen worden. 

  Meer info
 4. Yonex Eclipsion Z 2021

  Yonex Eclipsion Z 2021 Zwart-Rood

  Speciale prijs: € 149,95

  Normale prijs: € 179,95

  YONEX ECLIPSION Z 2021

  De volledig vernieuwde Yonex Power Cushion Eclipsion Z focust zich op stabiliteit. De schoen is ontworpen om het meest complexe voetenwerk te kunnen handelen en verdragen. De sporter moet 100% kunnen vertrouwen op iedere stap en sprong die wordt gemaakt. Door de versnelling van het spel in de afgelopen jaren, moeten de schoenen niet alleen stabiel zijn, maar ook een snelle actie en reactie kunnen verdragen en het voortbewegen versnellen. Een belangrijk onderdeel van deze stabiliteit is een betrouwbare grip. De nieuw ontworpen RADIAL BLADE SOLE heeft ultieme grip door het gepatenteerde ontwerp van de rubber zool, wat doet denken aan de vorm van een Ninjaster. Het patroon van de zool verzekert grip in het plotseling veranderen van de bewegingen in alle richtingen. Door middel van het insnijden in lange en smalle stroken in de slijtzool ontstaat er een patroon in de vorm van een Ninaster of Windmolen. Dit geeft 3% meer grip en zorgt dat het gewicht van de schoen beter in balans is. Doordat de patronen beter in elkaar schuiven ontstaat er meer grip op snelle bewegingen en plotselinge stilstand. De nieuwe Semi One-Piece Sole is aan deze schoen toegevoegd om het contact deel van de zool bij inpakt te vergroten, door het rubber van de zool te integreren bij het loopvlak en de hiel. Dit vergroot de stabiliteit bij het landen en verkleint het risico op verstuikingen. De Yonex Eclipsion Z heeft een speciaal gevormde Power Cushion+ inleg in de hiel. Deze inleg is speciaal ontwikkeld voor badmintonschoenen. De Power Cushion+ inleg neemt daardoor 28% meer schokken op bij het landen en impact op de hiel. Tevens transformeert 62% sneller de omzetting in energie dan normale EVA materialen. Een stabiel bovenwerk is ontwikkeld om de sublieme grip van de schoen compleet te maken. Het op polyurethaan gebaseerde Durable Light Skin bovenwerk combineert een rubberachtige flexibiliteit met de stevigheid van hard plastic. Het voelt soepel op de voet en verzekert een aangenaam gevoel. De Inner Bootie is geintegreerd in het bovenwerk. Dit zorgt voor een betere allround-fit, die comfortabel aanvoelt. Het vervangt de conventionele tong, die normaal in een schoen zit onder de veterpartij. De Yonex Power Cushion Eclipsion Z badmintonschoen is ontworpen en ontwikkeld voor de spelers die veeleisend zijn. Snel voetenwerk kan worden afgewisseld met de meest optimale grip en conversie er van, zonder dat er op comfort of stabiliteit wordt ingeboet. Kortom een sterke, stabiele schoen met veel comfort en veel grip. Innovatie technieken: Radial Blade Sole Semi One-Piece Sole Power Cushion+ Durable Skin Light Inner Bootie

  Meer info
 5. Yonex Astrox 100 ZZ Kurenai Badmintonracket

  Yonex Astrox 100 ZZ - frame (Kurenai)

  Speciale prijs: € 189,95

  Normale prijs: € 239,95

  YONEX ASTROX 100 ZZ KURENAI

  * Code : AX100ZZ
  * Onbespannen (frame)
  * Kleur: Kurenai

  * Isometric 
  * Geleverd met integrale hoes
  * Gemaakt in Japan

  * Frame : HM GRAPHITE + Namd + TUNGSTEN + BLACK MICRO CORE + NANOMETRIC
  * Steel : HM GRAPHITE + Namd
  * Gripmaat : G5
  * Flex : Xtra stijf
  * Balans : Headheavy
  * Power : 5
  * Controle : 5
  * Spelersprofiel: De Yonex Astrox 100ZZ is gemaakt voor club en competitie spelers die voluit op de aanval inzetten, en tegelijk niet willen toegeven op de rest van het spel.

  Had u graag een andere snaar of een andere spanning dan beschikbaar? Neem gerust via mail contact met ons op, we kunnen met alle snaren bespannen.

  Meer info
 6. Yonex Astrox 88S Pro badmintonracket

  Yonex Astrox 88S PRO - frame

  Speciale prijs: € 174,95

  Normale prijs: € 219,95

  YONEX ASTROX 88S PRO

  Yonex Astrox 88S Pro is de upgrade van de Yonex Astrox 88S. Door nieuwe toevoegingen en innovaties is het racket nog krachtiger en sneller te handelen. Het badmintonracket is geschikt en ontworpen voor de allround gevorderde badmintonner die meestal in het voorveld staat. Het frame is snel met reageren en ideaal voor spelers die een direct gevoel en reactie in hun racket nodig heeft. De "S" achter 88 staat voor SKILL. Door het flexpunt onderin het blad, ook wel 'kickpoint', is het de flex van de steel en de acceleratie van de bovenkant van het blad die voor een mooi gecontroleerde maar versnelde slag zorgen met uiterste precisie. Het racket is gemaakt van High Modules Graphite versterkt met NANOMETRIC, Tungsten en nu toegevoegd met VOLUME CUT RESIN. In de High Modules Graphite steel zit Namd verwerkt wat de steel flexibel maakt, maar een energieke teruggave in de terugslag van de steel verzorgt, voor een optimaal harde smash. VOLUME CUT RESIN heeft het Rotational Generator System naar een nieuw level gebracht. Het materiaal is veelzijdig inzetbaar in de basismaterialen. Het verlicht, is duurzaam en geeft extra stijfheid aan het basismateriaal. De verbeteringen van het materiaal in het frame en grommets hebben er voor gezorgd dat de SWEETSPOT groter is geworden en het Isometric frame sterker en iets wijder is geworden. Dit versterkt de launchsnelheid van de shuttle. Door de versterking van het materiaal is er een vernieuwing in het grommet patroon mogelijk gemaakt. De Pocketing zone is groter en geeft de Yonex Astrox 88S Pro een betere shuttle hold voor een assertiever shuttle contact. De shuttle wordt iets langer vast gehouden in het blad voor een betere controle aan het net, zodat de plaatsing beter wordt. Het gewicht van het racket is ongeveer 83 gram, waardoor het snel te handelen is. De flex van de steel is stijf. De aanbevolen bespankracht ligt tussen 9 en 12,5 kilo. 

  Meer info
 7. Yonex Astrox 88D Pro badmintonracket

  Yonex Astrox 88D PRO - frame

  Speciale prijs: € 174,95

  Normale prijs: € 219,95

  YONEX ASTROX 88D PRO

  PAS TERUG LEVERBAAR JANUARI 2022

  Yonex Astrox 88D Pro is een upgrade van de Yonex Astrox 88D. Door nieuwe toevoegingen en innovaties is het racket nog krachtiger en sneller te handelen. Het badmintonracket is geschikt voor de allround gevorderde badmintonner die zich het best voelt in het achterveld staat en een harde smash wilt slaan. De "D" achter 88 staat voor "DOMINATE". Door het flexpunt Op de helft van het blad, ook wel 'kickpoint', is het voor de achterste speler in het veld een krachtig racket welke je tegenspeler overpowered met een sterke smash. De flex van de steel en de acceleratie van de bovenste gedeelte in het blad maken de smash nog krachtiger dan ooit. Het racket is gemaakt van High Modules Graphite versterkt met NANOMETRIC, Tungsten en nu toegevoegd met VOLUME CUT RESIN. In de High Modules Graphite steel zit Namd verwerkt wat de steel flexibel maakt, maar een energieke teruggave in de terugslag van de steel verzorgt, voor een optimaal harde smash. VOLUME CUT RESIN heeft het Rotational Generator System naar een nieuw level gebracht. Het materiaal is veelzijdig inzetbaar in de basismaterialen. Het verlicht, is duurzaam en geeft extra stijfheid aan het basismateriaal. De verbeteringen van het materiaal in het frame en grommets hebben er voor gezorgd dat de SWEETSPOT groter is geworden en het Isometric frame sterker en iets wijder is geworden. Dit versterkt de launchsnelheid van de shuttle. Door de versterking van het materiaal is er een vernieuwing in het grommet patroon mogelijk gemaakt. De Pocketing zone is groter en geeft de Yonex Astrox 88D Pro een balance repulsion en shuttle hold voor maximale power. De overbreng naar de shuttle wordt krachtiger en repulsiever. Het gewicht van het racket is ongeveer 83 gram, waardoor het snel te handelen is. De flex van de steel is stijf. De aanbevolen bespankracht ligt tussen 9 en 12,5 kilo.


  Meer info
 8. Yonex Astrox 88S Tour badmintonracket

  Yonex Astrox 88S Tour - frame

  Speciale prijs: € 149,95

  Normale prijs: € 169,95

  YONEX ASTROX 88S TOUR

  Yonex Astrox 88S Tour is een vergelijkbaar model aan de Yonex Astrox 88S Pro. Het verschil zit hem in de Solid Feel Core, die dit model niet bezit en de toevoeging van een ander T-Joint. Door nieuwe toevoegingen en innovaties is het racket nog krachtiger en sneller te handelen. Het badmintonracket is geschikt en ontworpen voor de voor de allround gevorderde badmintonner die meestal in het voorveld staat. Het frame is snel met reageren en een direct gevoel en reactie in zijn racket nodig heeft. De "S" achter 88 staat voor "SKILL". Door het flexpunt onderin het blad, ook wel "kickpoint", is het de flex van de steel en de acceleratie van de bovenkant van het blad die voor een mooi gecontroleerde maar versnelde slag zorgen met uiterste precisie. Het racket is gemaakt van High Modules Graphite versterkt met NANOMETRIC, Tungsten en nu toegevoegd met VOLUME CUT RESIN. In de High Modules Graphite steel zit Namd verwerkt wat de steel flexibel maakt, maar een energieke teruggave in de terugslag van de steel verzorgt, voor een optimaal harde smash. VOLUME CUT RESIN heeft het Rotational Generator System naar een nieuw level gebracht. Het materiaal is veelzijdig inzetbaar in de basismaterialen. Het verlicht, is duurzaam en geeft extra stijfheid aan het basismateriaal. De verbeteringen van het materiaal in het frame en grommets hebben er voor gezorgd dat de SWEETSPOT groter is geworden en het Isometric frame sterker en iets wijder is geworden. Dit versterkt de launchsnelheid van de shuttle. Door de versterking van het materiaal is er een vernieuwing in het grommet patroon mogelijk gemaakt. De Pocketing zone is groter en geeft de Yonex Astrox 88S Tour een betere shuttle hold voor een assertiever shuttle contact. De shuttle wordt iets langer vast gehouden in het blad voor een betere controle aan het net, zodat de plaatsing beter wordt. Het gewicht van het racket is ongeveer 83 gram, waardoor het snel te handelen is. De flex van de steel is stijf. De aanbevolen bespankracht ligt tussen 9 en 12,5 kilo

  Meer info
 9. Yonex Astrox 88D Tour badmintonracket

  Yonex Astrox 88D Tour - frame

  Speciale prijs: € 149,95

  Normale prijs: € 169,95

  YONEX ASTROX 88D TOUR

  Yonex Astrox 88D Tour is een vergelijkbaar model aan de Yonex Astrox 88D Pro. Het verschil zit hem met name het verschil van de Solid Feel Core, die dit model niet bezit en de toevoeging van een ander T-Joint. Door nieuwe toevoegingen en innovaties is het racket nog krachtiger en sneller te handelen. Het badmintonracket is geschikt voor de allround gevorderde badmintonner die bij voorkeur in het achterveld staat en het spel wil domineren en de punten wil afmaken met harde powerful smashes. De "D" achter 88 staat voor "DOMINATE". Door het flexpunt Op de helft van het blad, ook wel "kickpoint", is het voor de achterste speler in het veld een krachtig racket welke je tegenspeler overpowered met een sterke smash. De flex van de steel en de acceleratie van de bovenste gedeelte in het blad maken de smash nog krachtiger dan ooit. Het racket is gemaakt van High Modules Graphite versterkt met NANOMETRIC, Tungsten en nu toegevoegd met VOLUME CUT RESIN. In de High Modules Graphite steel zit Namd verwerkt wat de steel flexibel maakt, maar een energieke teruggave in de terugslag van de steel verzorgt, voor een optimaal harde smash. VOLUME CUT RESIN heeft het Rotational Generator System naar een nieuw level gebracht. Het materiaal is veelzijdig inzetbaar in de basismaterialen. Het verlicht, is duurzaam en geeft extra stijfheid aan het basismateriaal. De verbeteringen van het materiaal in het frame en grommets hebben er voor gezorgd dat de SWEETSPOT groter is geworden en het Isometric frame sterker en iets wijder is geworden. Dit versterkt de launchsnelheid van de shuttle. Door de versterking van het materiaal is er een vernieuwing in het grommet patroon mogelijk gemaakt. De Pocketing zone is groter en geeft de Yonex Astrox 88D Tour een balance repulsion en shuttle hold voor maximale power. De overbreng naar de shuttle wordt krachtiger en repulsiever. Het gewicht van het racket is ongeveer 83 gram, waardoor het snel te handelen is. De flex van de steel is stijf. De aanbevolen bespankracht ligt tussen 9 en 12,5 kilo.


  Meer info
 10. Yonex Astrox 88S Game badmintonracket

  Yonex Astrox 88S Game - voorbespannen

  Speciale prijs: € 84,95

  Normale prijs: € 99,95

  YONEX ASTROX 88S GAME

  Yonex Astrox 88S Game is een vergelijkbaar model aan de Yonex Astrox 88S Tour. Het verschil zit hem IN de Solid Feel Core en de vervanging van Nanomesh Neo in plaats van Namd, die dit model niet bezit en de toevoeging van een andere T-joint. Door nieuwe toevoegingen en innovaties is het racket nog krachtiger en sneller te handelen. Het badmintonracket is geschikt en ontworpen voor de voor de allround gevorderde badmintonner die meestal in het voorveld staat. Het frame is snel met reageren en een direct gevoel en reactie in zijn racket nodig heeft. De "S" achter 88 staat voor "SKILL". Door het flexpunt onderin het blad, ook wel 'kickpoint', is het de flex van de steel en de acceleratie van de bovenkant van het blad die voor een mooi gecontroleerde maar versnelde slag zorgen met uiterste precisie. Het racket is gemaakt van High Modules Graphite versterkt met NANOMETRIC, Tungsten en nu toegevoegd met VOLUME CUT RESIN. In de High Modules Graphite steel zit Nanomesh Neo verwerkt wat de steel flexibel maakt, maar een energieke teruggave in de terugslag van de steel verzorgt, voor een optimaal harde smash. VOLUME CUT RESIN heeft het Rotational Generator System naar een nieuw level gebracht. Het materiaal is veelzijdig inzetbaar in de basismaterialen. Het verlicht, is duurzaam en geeft extra stijfheid aan het basismateriaal. De verbeteringen van het materiaal in het frame en grommets hebben er voor gezorgd dat de SWEETSPOT groter is geworden en het Isometric frame sterker en iets wijder is geworden. Dit versterkt de launchsnelheid van de shuttle. Door de versterking van het materiaal is er een vernieuwing in het grommet patroon mogelijk gemaakt. De Pocketing zone is groter en geeft de Yonex Astrox 88S Game een betere shuttle hold voor een assertiever shuttle contact. De shuttle wordt iets langer vast gehouden in het blad voor een betere controle aan het net, zodat de plaatsing beter wordt. Het gewicht van het racket is ongeveer 83 gram, waardoor het snel te handelen is. De flex van de steel is stijf. De aanbevolen bespankracht ligt tussen 9 en 12,5 kilo.


  Meer info
 11. Yonex Astrox 88D Game badmintonracket

  Yonex Astrox 88D Game - voorbespannen

  Speciale prijs: € 84,95

  Normale prijs: € 99,95

  YONEX ASTROX 88D GAME

  Yonex Astrox 88D Game is een vergelijkbaar model aan de Yonex Astrox 88D Tour. Het verschil zit hem in de Solid Feel Core en de vervanging van Nanomesh Neo in plaats van Namd, die dit model niet bezit en de toevoeging. Door nieuwe toevoegingen en innovaties is het racket nog krachtiger en sneller te handelen. Het badmintonracket is geschikt voor de allround gevorderde badmintonner meestal in het achterveld staat en een harde smash wilt slaan. De "D" achter 88 staat voor "DOMINATE". Door het flexpunt Op de helft van het blad, ook wel "kickpoint", is het voor de achterste speler in het veld een krachtig racket welke je tegenspeler overpowered met een sterke smash. De flex van de steel en de acceleratie van de bovenste gedeelte in het blad maken de smash nog krachtiger dan ooit. Het racket is gemaakt van High Modules Graphite versterkt met NANOMETRIC, Tungsten en nu toegevoegd met VOLUME CUT RESIN. In de High Modules Graphite steel zit Nanomesh Neo verwerkt wat de steel flexibel maakt, maar een energieke teruggave in de terugslag van de steel verzorgt, voor een optimaal harde smash. VOLUME CUT RESIN heeft het Rotational Generator System naar een nieuw level gebracht. Het materiaal is veelzijdig inzetbaar in de basismaterialen. Het verlicht, is duurzaam en geeft extra stijfheid aan het basismateriaal. De verbeteringen van het materiaal in het frame en grommets hebben er voor gezorgd dat de SWEETSPOT groter is geworden en het Isometric frame sterker en iets wijder is geworden. Dit versterkt de launchsnelheid van de shuttle. Door de versterking van het materiaal is er een vernieuwing in het grommet patroon mogelijk gemaakt. De Pocketing zone is groter en geeft de Yonex Astrox 88D Game een balance repulsion en shuttle hold voor maximale power. De overbreng naar de shuttle wordt krachtiger en repulsiever. Het gewicht van het racket is ongeveer 83 gram, waardoor het snel te handelen is. De flex van de steel is stijf. De aanbevolen bespankracht ligt tussen 9 en 12,5 kilo.


  Meer info
 12. Yonex Astrox 77 Rood Badmintonracket

  Yonex Astrox 77 Rood - frame

  Speciale prijs: € 144,95

  Normale prijs: € 179,95

  YONEX ASTROX 77 ROOD 

  Deze Yonex Astrox 77 was de primeur, het eerste racket in de Astrox reeks. Van in het begin was dit badminton racket een schot in de roos.. Deze rackets, met een head heavy balans, zijn ontworpen voor smashers. In het allernieuwste graphite materiaal “NAMD” worden Nano partikels direct aan de graphite vezels verbonden (ipv in het hars gemengd) . Daardoor krijg je een verbeterde binding tussen de verschillende vezels. Vanaf het begin van de slag wordt energie opgeslagen door de flexibiliteit in de NAMD steel. Die energie wordt explosief teruggegeven op het moment van impact met de shuttle. In combinatie met het Rotational Generator System (gewichtsverdeling in top en handvat) gaan smashes 2,3° graden steiler en 7,1% sneller naar de voeten van je tegenstander. Wil je imponeren met een snoeiharde smash? Dan is deze Yonex Astrox 77 ideaal voor u! 
  Het Yonex Astrox 77 badmintonracket is verkrijgbaar met gele accenten of met blauwe accenten, en vanaf nu ook in het de favoriete kleur van velen, het rood.

  Meer info
 13. Yonex Astrox 22F Badminton racket

  Yonex Astrox 22 F - voorbespannen

  Speciale prijs: € 114,95

  Normale prijs: € 139,95

  YONEX ASTROX 22 F

  De Yonex Astrox 22 F is een allround racket dat uw gehele spel ondersteunt. De stijve steel zorgt ervoor dat u meer controle heeft over de shuttle en deze beter kunt plaatsen. Het racket is head heavy wat goed is voor extra power in je smash, maar dit racket ondersteunt ook een snelle slagenwisseling. Het innovatieve Rotational Generator System is speciaal ontwikkeld om mee te kunnen in het hedendaagse badmintonspel. Door de verhoogde snelheid van het spel is het steeds belangrijker om een harde en scherpe smash te slaan en dat is nu precies wat deze technologie ondersteunt. Dus bent u op zoek naar een echt allround racket dan raden wij van harte dit frame aan. Het bijzondere aan dit Astrox racket is dat deze nu slechts een gewicht heeft van 63 gram! De Yonex Astrox 22 F is standaar bespannen.

  Meer info
 14. Yonex Astrox 69 badminton racket

  Yonex Astrox 69 - voorbespannen

  Speciale prijs: € 105,95

  Normale prijs: € 119,95

  YONEX ASTROX 69

  De Yonex Astrox 69 is gebaseerd op het absolute top model de Yonex Astrox 99. Het badminton racket is ontwikkeld in Japan, maar vanwege de kosten geproduceerd in Taiwan. Het is dus de budgetvriendelijke versie van de Yonex Astrox 99. De specificaties zijn vergelijkbaar en dus is dit racket uitstekend geschikt voor de badmintonner die op zoek is naar een head heavy racket.
  Het racket is zeer geschikt voor badminton spelers die een krachtige arm hebben en graag domineren vanuit het achterveld. Door dit racket krijg je nog meer kracht en sla je de shuttle met hoge precisie naar de andere zijde van het speelveld.

   

  Meer info
 15. Yonex Polsband AC 488 EX Zwart

  Yonex Polsband AC488 zwart

  Speciale prijs: € 5,50

  Normale prijs: € 5,95

  YONEX POLSBAND AC488EX ZWART

  Yonex Polsband AC488EX is groter dan zijn broer de Yonex Polsband AC489EX.
  De Yonex polsband is gemaakt van polyester voor het afvegen van zweet en het tegenhouden van druppels die je grip verstoren

  Meer info

Artikelen 1 tot 15 van 208 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

U bent een ervaren badmintonspeler of u heeft nog maar net de badmintonmicrobe te pakken? Bij Badmintonpro vindt u alles wat u nodig heeft om uw badmintonuitrusting te vervolledigen. Wij bieden badminton rackets van topmerken zoals Yonex om te trainen of hoogst professionele rackets om deel te nemen aan wedstrijden en tornooien. Verder hebben wij een uitgebreid assortiment badmintonschoenen, badmintonkleding, badmintontassen en accessoires zodat u compleet geëquipeerd bent. BadmintonPRO garandeert u daarbij een uitgebreide ervaring in de badmintonwereld met kennis van zaken en een uitstekende service zodat u zich zonder zorgen helemaal kunt geven in uw favoriete sport. 

© 2012 Badmintonprol. All Rights Reserved.