Levertijden, kwaliteit en service blijven onveranderd.
Stay Safe //  Blijf in uw kot en bestel online.

Yonex Power Cushion Comfort Z Black

Schrijf de eerste review van dit product


* Verplichte velden

Speciale prijs: € 99,95

Normale prijs: € 149,95

In voorraad

Omschrijving

YONEX POWER CUSHION COMFORT Z BLACK


* Yonex 3 laags PowerCushion +
* Cushioning Serie
* Nieuwe 3D Power Graphite Sheet
* Durable Skin LIght

Yonex Power Cushion Comfort Z Black

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Yonex Power Cushion Comfort Z Black
  • Yonex Power Cushion Comfort Z Black
  • Yonex Power Cushion Comfort Z Black

Details

YONEX POWER CUSHION COMFORT Z BLACK

Yonex Power Cushion absorbeert de schok en zet dit om in beweging. Het is een licht materiaal, wat 1,3 keer meer demping geeft, heeft 3x meer veerkracht en heeft gemiddeld 10% minder spierbelasting dan normale flexibele Urethaan demping. De slijtzolen zijn zo ontwikkeld dat ze ultra licht zijn en door het hexagon patroon de juiste stabiliteit, flexibiliteit en meer grip geven dan standaard slijtzolen. De binnenkant van de zool loopt rond af om de binnenwaartse beweging van de voet zo lang mogelijk contact met de vloer te laten houden en de buitenkant van de slijtzool is iets verlengd, om daar meer steun te geven.

De Yonex SHB Comfort Z is het neusje van de zalm in de Cushioning Serie. Het is de meest stabiele en best gedempte schoen in deze serie. Deze schoen is geschikt voor de speler die stabiliteit, comfort, demping en een snel voetenwerk willen, in combinatie met een mooi sluitend en zeer sterk bovenwerk. Een nieuwe 3D Power GraphiteSheet, maakt de schoen nog stabieler. Het is een plaat die tussen bovenwerk en zool is gemaakt doorlopend tot de voorvoet. Deze plaat is 17% stabieler dan de eerdere graphite plaat in de Aerus serie.

De zool bestaat uit een 3 laags Power Cushion+ voor de meest optimale demping. Power Cushion+ absorbeert de schok en zet dit om in beweging. Het is een licht materiaal, wat 28% meer demping geeft en 68% meer repulsie in vergelijking met normale EVA demping. 

De buitenzijde van het bovenwerk is Durable Skin Light. Een dun en licht materiaal wat zo sterk is als hard plastic.

© 2012 Badmintonprol. All Rights Reserved.