Levertijden, kwaliteit en service blijven onveranderd.
Stay Safe //  Blijf in uw kot en bestel online.

Yonex DUORA 77 - voorbespannen

Schrijf de eerste review van dit product

In voorraad

Omschrijving

YONEX DUORA 77


* Kleur: rood 
* Isometric
* DUAL OPTIMUM  BOX + AERO frame
* Geleverd met integrale hoes

* Gripmaat : G4
* Frame : H.M. Graphite, NANOMETRIC
* Steel : H.M. Graphite
* Gewicht onbespannen : 3U (Ave.88g)
* Flex : medium
* Power : 4
* Controle : 4
Spelersprofiel: Box-constructie voor kracht, aerodynamisch voor snelheid. Deze combinatie biedt een krachtige forehand smash en een diepere backhand drive.

Yonex Duora 77

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Yonex Duora 77
  • Yonex Duora 77

Details

YONEX DUORA 77

De YONEX DUORA 77 is een all-round model ontworpen met het DUAL OPTIMUM SYSTEM om de kracht te verhogen bij de forehand slagen en meer diepte te verkrijgen op backhand slagen.

Yonex DUORA is DE revolutie in badmintonrackets. Door 2 type rackets in elkaar te verwerken heeft Yonex het racket uitgevonden welke uitermate geschikt is voor de speler die een stabiele en harde forehand slaat en een snellere en diepere backhand.Nieuwe technieken hebben het mogelijk gemaakt het racket een forehand en een backhand kant te geven. De stabiele Boxframe forehandkant zorgt dat je de shuttle zo nauwkeurig en direct mogelijk het frame verlaat.De aerodynamische Aeroboxframe backhandkant van het racket zorgt ervoor dat je harder en makkelijker en verder in het veld je backhandslag slaat.

Nooit is het een merk gelukt om deze 2 combinaties in 1 racket samen te voegen en functioneel te maken.
De kleur op het racket is bepalend en zorgt er optisch voor dat je het racket altijd juist in de hand hebt.Hoe het racket vasthouden? 
Een rechtshandige speler ziet de roze kleur op de shaft, een linkshandige speler de witte kleur.

Het balanspunt van Yonex Doura serie is even-balance en zorgt dus voor een optimale racket handeling voor de allround speler.
YONEX Duora 6 is een echte allrounder. Met dit racket vindt u makkelijk de randen van het veld om een zo scherp mogelijke shuttle te slaan.Het racket heeft een betere schok absorptie op de gevoelige gewrichten in de arm, zoals de elleboog en de pols.Deze schok absorptie wordt opgenomen door een carbon technologie "VIBSLAYER CARBON". Dit ultra dunne materiaal is in het onderste gedeelte van het racketblad verwerkt tussen de normale carbon lagen in.

U heeft wellicht ook interesse in volgende Gerelateerde producten

Yonex DUORA 88 - voorbespannen

Yonex DUORA 88 - voorbespannen

Speciale prijs: € 109,95

Normale prijs: € 146,99

     
© 2012 Badmintonprol. All Rights Reserved.