Levertijden, kwaliteit en service blijven onveranderd.
Stay Safe //  Blijf in uw kot en bestel online.

Yonex DUORA 7 - frame

Schrijf de eerste review van dit product


* Verplichte velden

Speciale prijs: € 139,95

Normale prijs: € 179,99

In voorraad

Omschrijving

YONEX DUORA 7 ZWART


* Kleur: Zwart
* Isometric
* DUAL OPTIMUM  BOX + AERO frame
* Geleverd met integrale hoes
* Gemaakt in Japan

* Gripmaat : G4
* Frame : H.M. Graphite/NANOMETRIC DR/ IC ELASTOMER
* Stee l: H.M. Graphite/Ultra PEF
* Gewicht onbespannen : 3U (Ave.88g)
* Flex : Stiff / Medium
* Balance : Even Balanced
* Power : 4,5
* Controle : 4,5
Spelersprofiel: Allround racket om op het scherp van de snee te spelen met snelle aanvallende forehand clears en meer controle over hoogte en snelheid bij backhand returns.

Yonex Duora 7

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Yonex Duora 7
  • Yonex Duora 7 red-dark grey

Details

YONEX DUORA 7

Yonex DUORA is DE revolutie in badmintonrackets. Door 2 type rackets in elkaar te verwerken heeft Yonex het racket uitgevonden welke uitermate geschikt is voor de speler die een stabiele en harde forehand slaat en een snellere en diepere backhand. Nieuwe technieken hebben het mogelijk gemaakt het racket een forehand en een backhand kant te geven. De stabiele Boxframe forehandkant zorgt dat je de shuttle zo nauwkeurig en direct mogelijk het frame verlaat. De aerodynamische Aeroboxframe backhandkant van het racket zorgt ervoor dat je harder en makkelijker en verder in het veld je backhandslag slaat. Nooit is het een merk gelukt om deze 2 combinaties in 1 racket samen te voegen en functioneel te maken. De kleur op het racket is bepalend en zorgt er optisch voor dat je het racket altijd juist in de hand hebt. Hoe het racket vasthouden? Een rechtshandige speler ziet de witte kleur op de shaft, een linkshandige speler de zwarte kleur. Het balanspunt van Yonex Doura serie is even-balance en zorgt dus voor een optimale racket handeling voor de allround speler.

YONEX Duora 7 is een echte allrounder. Met dit racket vindt u makkelijk de randen van het veld om een zo scherp mogelijke shuttle te slaan. In tegenstelling tot de Yonex Duora 10 is het model iets flexibeler in de steel en is de backhand kant wat minder hard, zodat ie wat vriendelijker maar toch competitief aanvoelt. De Ultra Pef shaft neemt veel trillingen weg en maakt het een comfortabel racket. Dit racket is gemaakt van premium grade carbongraphite en wordt onder de meest strenge en optimale condities geproduceerd. Het blad is aan de forehandkant vervaardigd uit Ultra Highmodules graphite. De backhandkant van het racketblad is gemaakt van Ultra Highmodules Graphite en versterkt met Nikkel titanfibre wat voor een stabiele en snelle repulsie zorgt. De shaft(steel) van het racket is vervaardigd uit Ultra Highmodules Graphite. Beide onderdelen zijn samen gebracht door een New Built-in Tjoint. De aanbevolen spankracht voor de snaren in dit racket ligt tussen 8,5 en 10,5 kg. De flex van het racket is stijf/medium.

U heeft wellicht ook interesse in volgende Gerelateerde producten

Yonex DUORA 88 - voorbespannen

Yonex DUORA 88 - voorbespannen

Speciale prijs: € 109,95

Normale prijs: € 146,99

Yonex DUORA 77 - voorbespannen

Yonex DUORA 77 - voorbespannen

Speciale prijs: € 99,95

Normale prijs: € 125,99

   
© 2012 Badmintonprol. All Rights Reserved.