Yonex DUORA 10 - frame

  • Zet op verlanglijst
  • Vergelijk product
  • Speciale prijs: € 169,95

    Normale prijs: € 229,99

  • Koop 2 voor € 159,95 per stuk. en bespaar 6%

* Verplichte velden

Omschrijving

YONEX DUORA 10


* Kleur: blauw-oranje
* Isometric
* DUAL OPTIMUM  BOX + AERO frame
* Geleverd met integrale hoes
* Gemaakt in Japan

* Gripmaat: G4
* Frame: H.M. Graphite, NANOMETRIC DR, Ni-Ti Fiber
* Steel: H.M. Graphite, NANOMETRIC
* Gewicht onbespannen:3U (Ave.88g)
* Flex:Stiff
* Power: 5
* Controle: 4,5
Spelersprofiel: Box-constructie voor kracht, aerodynamisch voor snelheid. Deze combinatie biedt een krachtige forehand smash en een snelle backhand drive.


Yonex Duora10

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Yonex Duora10
  • Yonex Duora 10
  • Yonex Duora10
  • Yonex Duora10

Details

YONEX DUORA 10

Yonex DUORA is DE revolutie in badmintonrackets. Door 2 type rackets in elkaar te verwerken heeft Yonex het racket gemaakt dat uitermate geschikt is voor de speler die een stabiele en harde forehand slaat en een snellere en diepere backhand. Nieuwe technieken hebben het mogelijk gemaakt het racket een forehand en een backhand kant te geven. De stabiele Boxframe forehandkant zorgt dat je de shuttle zo nauwkeurig en direct mogelijk het frame verlaat. De aerodynamische Aeroboxframe backhandkant van het racket zorgt ervoor dat je harder en makkelijker en verder in het veld je backhandslag slaat. Nooit is het een merk gelukt om deze 2 combinaties in 1 racket samen te voegen en functioneel te maken in een revolutionair design. De kleur op het racket is bepalend en zorgt er optisch voor dat je het racket altijd juist in de hand hebt. Het balanspunt van Yonex Doura serie is even-balance en zorgt dus voor een optimale racket handeling voor de allround speler.

De Yonex Duora 10 was het eerste model in deze racketlijn. Het racket is geschikt voor de gevorderde- en topbadmintonner die meer uit zowel z’n forehand als backhand slagen wilt halen, zonder iedere keer van racket te wisselen. Of je nu single of dubbel speelt. Dit racket is gemaakt van premium grade carbongraphite en wordt onder de meest strenge en optimale condities geproduceerd. Het blad is aan de forehandkant vervaardigt uit Ultra Highmodules graphite en versterkt met het nieuwe Nanometric DR wat voor meer stabiliteit zorgt. De backhandkant van het racketblad is gemaakt van Ultra Highmodules graphite en versterkt met Nikkel titanfibre wat voor een stabiele en snelle repulsie zorgt. De shaft(steel) van het racket is vervaardigt uit Ultra Highmodules Graphite versterkt met Nanometric DR welke op moleculaire basis tussen het graphite is ingebracht. Beide onderdelen zijn samen gebracht door een New Built-in Tjoint. De aanbevolen spankracht voor de snaren in dit racket ligt tussen 8,5 en 11 kg. De flex van het racket is stijf. Kleur is bepalend bij dit racket. Als je linkshandig bent heb je de groene kant in zicht. Ben je rechtshandig dan heb je altijd de oranje kant in zicht

© 2012 Badmintonprol. All Rights Reserved.