Levertijden, kwaliteit en service blijven onveranderd.
Stay Safe //  Blijf in uw kot en bestel online.

Yonex ASTROX 99 Lee Chong Wei - frame

Schrijf de eerste review van dit product


* Verplichte velden

Speciale prijs: € 169,95

Normale prijs: € 219,95

In voorraad

Omschrijving

YONEX ASTROX 99 LEE CHONG WEI LIMITED EDITION


Het absolute top badminton racket van Yonex voor de speler die op zoek is naar pure power.
Nu in een heel nieuw en exclusief jasje, speciaal op maat van Lee Chong Wei.
De Yonex Astrox 99 is het favoriete racket van Lee Chong Wei en daarom werd dit racket speciaal voor het icoon LCW in een eigen jasje gestoken.


* Code : AX99
* Onbespannen (frame)
* Kleur: groen / zwart

* Isometric 
* Geleverd met integrale hoes
* Gemaakt in Japan


* Frame : GRAPHITE/Namd/NANOMETRIC/Tungsten
* Steel : H.M. GRAPHITE + Namd
* Gewicht onbespannen:4U (Ave.83g)
* Gripmaat : G4
* Flex : stijf
* Power : 5
* Controle : 4,5
Spelersprofiel: De Yonex Astrox 99 is gemaakt voor club en competitie spelers die vragen naar harde power smashes.


Nog slechts 1 stuk beschikbaar !


Balans    : Headheavy
Flex        : Stiff
Gewicht  : 88 gram

Yonex Astrox 99 Lee Chong Wei

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Yonex Astrox 99 Lee Chong Wei
  • Yonex Astrox 99 Lee Chong Wei Limited Edition
  • Yonex Astrox 99 Lee Chong Wei
  • Yonex Astrox 99
  • Yonex AX99
  • Yonex AX99 LCW
  • Yonex Astrox 99

Details

YONEX ASTROX 99 Lee CHong Wei Limited Edition

Bestel hier uw Yonex Astrox 99 LCW Limited Edition. Juist dezelfde eigenschappen als de gewone Yonex Astrox 99, maar nu in het design van de grootmeester himself. Speciaal ontwerp dat opgemaakt werd door Lee Chong Wei maakt dit racket uniek. Wil je dus alle goed eigenschappen van het Yonex Astrox99 racket, maar wil je toch een beetje speciaal zijn? Dan is deze special Limited Edition van de Yonex Astrox99 zeker iets voor u!

Door gebruikt te maken in de Yonex Astrox 99 van een nieuw soort grafiet (NAMD) krijgt dit racket vele nieuwe en betere eigenschappen.
De meest tot de verbeelding sprekende is ongetwijfeld het feit dat de steel sneller terugschiet op het moment van slaan, waardoor her hogere snelheden bereikt kunnen worden tijdens het slaan en dit vooral uw smash ten goede zal komen. 

De Yonex Astrox 99 is uitgerust met een nieuwe Yonex techniek, genaamd de 'Rotational Generator System'. Dit houdt in dat de gewichtsverdeling niet alleen in de top maar ook in het handvat zit. Het racketblad past zich aan aan elke slag, zodat u meer controle heeft tijdens het slaan van een 'drive' en de tegenstander kunt verslaan met een snellere, scherpere en krachtigere smash. Het racket heeft daarnaast ook een zeer dunne steel, waardoor het racket nog aerodynamischer door de lucht vliegt.

De Yonex Astrox 99 is vervaardigd in een mooie kleurenpallet van zwart en oranje, welke zou gebaseerd zijn op de kleuren van  de zon en zijn krachtige warmte-explosies. Of dat effectief zo is, kunnnen we voorlopig niet bevestigen, maar we kunnen u wel met 100% zekerheid zeggen dat het racket gemaakt is van het beste grafiet (High Modulus Graphite). Dit gecombineerd met zijn head heavy balance maakt het racket geschikt voor de aanvallende speler die extreem veel power wil steken in zijn smashes. Bovendien zorgt de stijve steel in deze Yonex Astrox 99 ervoor dat u ook tijdens dit power geweld van achteruit voldoende controle behoudt.

 

Tot nu toe heeft de ASTROX-serie gebruik gemaakt van Next-genaration "Namd"graphite in de steel. Dat resulteert in een grote toename van de terugslagsnelheid, waardoor grotere smash-snelheden worden geproduceerd. Maar de Yonex ASTROX 99 heeft Namd Graphite in het hele racket, inclusief het frame,waardoor de contact tijd met de shuttle verdubbelt. Bovendien is de Energy Boost Cap-vorm ontworpen om nog meer flex in de steel te stimuleren, om de effecten van het Namd-grafiet te optimaliseren. De handelsmerktechnologie van de serie, Rotational Generator System, die bijdraagt aan een soepele overgang van shot naar shot, is natuurlijk standaard. Al dit maakt van de Yonex Astrox99 een echt topracket.

© 2012 Badmintonprol. All Rights Reserved.