Levertijden, kwaliteit en service blijven onveranderd.
Stay Safe //  Blijf in uw kot en bestel online.

Yonex ARCSABER 11 - frame

Schrijf de eerste review van dit product

  • Koop 2 voor € 139,95 per stuk. en bespaar 4%

* Verplichte velden

Speciale prijs: € 144,95

Normale prijs: € 199,95

In voorraad

Omschrijving

YONEX ARCSABER 11


* Kleur : metaal  rood
* Isometric
* Geleverd met integrale hoes
* Gemaakt in Japan

* Gripmaat : G4
* Frame : H.M. Graphite, CS Carbon Nanotube, SUPER HMG
* Steel : H.M.Graphite, Ultra PEF
* Gewicht onbespannen : 3U (85-89.9g)
* Balans : Even Balanced
* Flex : stijf
* Power : 5
* Controle : 5
Spelersprofiel: aanvallende competitiespeler op zoek naar maximale controle en snelheid. Racket met een groot reactievermogen.

Yonex Arcsaber 11

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Yonex Arcsaber 11
  • Yonex Arcsaber 11
  • Yonex Arcsaber 11
  • Yonex Arcsaber 11

Details

YONEX ARCSABER 11

De Yonex Arcsaber is het ideale racket voor de allround badmintonspelers die constante controle over de shuttle willen houden, veel gevoel uit het racket willen halen en dit wil combineren met een harde slag. Het frame van het racket is zo ontwikkeld om de speler deze combinatie te bieden. Doordat aan beide kanten van het racketblad Carbon Nanotubes zijn verwerkt, geeft dit op het moment van de shuttle impact de flexibiliteit om de shuttle dieper in het racketblad te laten komen en zo meer controle te ontwikkelen en een katapult effect te creëren. Hierdoor zal de shuttle heel precies en met veel versnelling het racket verlaten.

Yonex Arcsaber 11 is een racket geschikt voor de gevorderde badmintonner die een stijf racket willen met een hoge repulsie. Door toevoeging van Neo CS Carbon Nanotube geeft het de shuttle nog meer bite en de toevoeging Sonic Metal geeft een hele hoge repulsie. De shuttle vertrekt dus heel snel en direct van het blad. Het even-balance racket heeft een racketblad wat dus geschikt is voor de speler die veel power in de arm heeft en de shuttle precies en direct wil plaatsen. Omdat het racket zo stijf is is er in de HM Graphite steel een Ultra PEF kern geplaatst die extreem kan torderen en veel ongewilde schokken opvangt en trillingsdemping geeft. Gewicht van het racket is ongeveer 88 gram. Flex van de steel is stijf. De aanbevolen bespankracht van het racket ligt tussen 8,5 en 10,5 kilo.

De Yonex ArcSaber 11 is vooral het geliefkoosde wapen voor technische en opbouwende spelers.

© 2012 Badmintonprol. All Rights Reserved.