Verzending binnen 1 à 2 werkdagen ! 

Yonex Arcsaber 7 Tour - frame

  • Zet op verlanglijst
  • Vergelijk product
  • Speciale prijs: € 139,95

    Normale prijs: € 169,95

* Verplichte velden

Omschrijving

YONEX ARCSABER 7 TOUR


De nieuwe ARCSABER 7 is verbeterd met het ontwikkelingsconcept van "beslissende controle". Analyse van het vorige model toonde potentie voor verbetering door de stabiliteit van het frame te verhogen en tegelijkertijd de shuttle contacttijd te verlengen.
De Yonex arcsaber 7 Tour bezit dezelfde eigenschappen als de PRO versie, met een paar kleine verschillen. De PRO-variant word altijd in Japan geproduceerd en dit wordt als kwalitatief betere productie gezien. Daarnaast gebruikt Yonex in de Tour versie niet het materiaal: ULTRA PE FIBER. Dit zit in de steel van de PRO wel verwerkt.
De stabiliteit van het frame is verbeterd door de nieuwe framestructuur met een stijve opbouw aan de boven- en onderkant van het slagvlak, waardoor verdraaiing en ongewenste vervorming bij impact worden verminderd. De nieuwe CONTROL-ASSIST BUMPER is een verbonden grommet stuk, wat geplaatst is aan de bovenkant van het frame dat T-ANCHOR bevat. Dit zijn micro-sized tetrapods, die helpen bij het vergrendelen van verticale snaren waardoor ongewenste snaarbeweging wordt verminderd en de nauwkeurigheid wordt verbeterd.

Om de contacttijd van de shuttle te verlengen, zijn de zijkanten van het frame, in tegenstelling tot de boven- en onderkant, zachter waardoor flexibiliteit rond de sweet spot mogelijk is. Ook een nieuwe technologie, de POCKETING BOOSTER is verwerkt binnenin de bovenkant van het frame. Deze binnenvoering is een gepatenteerd rubberachtig materiaal dat extra elasticiteit geeft aan de flex van het frame waardoor zowel de shuttle hold als de shuttle lanceersnelheid wordt vergroot.

Yonex Arcsaber7 Tour badmintonracket

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Yonex Arcsaber7 Tour badmintonracket
  • Yonex Arcsaber7 Tour badmintonracket

Details

YONEX ARCSABER 7 TOUR

* Badminton
* Yonex 
* Arcsaber7 Tour
* Geel Grijs
* G4
* Medium Flex
* Even Balanced
* HM Graphite / Pocketing Booster

© 2012 Badmintonprol. All Rights Reserved.