Verzending binnen 1 à 2 werkdagen ! 

Yonex Arcsaber

YONEX ARCSABER BADMINTONRACKETS

De Yonex Arcsaber reeks is speciaal ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar veel controle.
De techniek speler die 100% controle wil hebben over zijn shots en op dat gebied niets wil inboeten.
Deze Arcsaber reeks bevat badmintonrackets die de energie perfect opslaan en op het juiste moment terug loslaten, voor spelers die het perfecte shot willen spelen.

5 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Yonex Arcsaber11 Pro

  Yonex Arcsaber 11 Pro - frame

  YONEX ARCSABER 11 PRO

  De Yonex Arcsaber serie bestaat uit rackets die zijn ontworpen om je controle over de shuttle te vergroten. Met een verhoogde stijfheid en een decennium aan ervaring, houden Yonex Arcsaber rackets de shuttle op de baan met maximale consistentie. Met de Arcsaber-serie test Yonex vaak zijn nieuwste technologieën voor geavanceerde frames.Ontdek de Arcsaber 11 Pro en kom in het bezit van een verbeterde versie van een van de mythische rackets van het Japanse merk! Reactief, explosief, wendbaar, zoveel kwaliteiten voor dit neutrale stijve frame in rood en grijs. Bijna tien jaar na de release van de eerste Arcsaber 11 is deze nieuwe versie uitgerust met de nieuwste technologische ontwikkelingen van Yonex. Te beginnen met een frame structuur genaamd Enhanced Arcsaber Frame. Licht uitgehold aan de onder- en bovenkant van het frame, verhoogt deze geometrie de stabiliteit van de racketkop om je totale controle over de shuttle te geven.Bovendien benadrukt de Pocketing Booster (rubberachtig materiaal) de elasticiteit van het frame, terwijl de Control-Assist Bumper aan de bovenkant van het racket T-Anchors bevat die de verticale snaren op hun plaats houden voor een betere nauwkeurigheid.Op schachtgebied is de Arcsaber 11 Pro voorzien van de Super Slim Shaft en Ultra PE Fiber. Deze zeer lichte vezel is bestand tegen immense krachten en garandeert zo een optimale schokabsorptie, waardoor potentiële trillingen worden beperkt voor een ideaal speelgevoel. De Energy Boost Cap Plus, die de as met de as verbindt, verhoogt de controle door de torsie van de as te beperken.Veeleisend, de Arcsaber 11 Pro zal de spelers die op zoek zijn naar reactiviteit en kracht tevreden stellen!  Meer info
 2. Yonex Arcsaber 11 Tour

  Yonex Arcsaber 11 Tour - frame

  Speciale prijs: € 149,95

  Normale prijs: € 189,95

  YONEX ARCSABER 11 TOUR

  De veelgeprezen ARCSABER-serie, ontworpen voor controle, is opnieuw vormgegeven en keert terug op de badmintonbanen. De nieuwe Arcsaber 11 Tour neemt het unieke gevoel bij impact over en biedt, verbeterde speelbaarheid met de nadruk op shuttle-pocketing voor een gecontroleerde aanval. Controle nemen over de baan kan in verschillende vormen, en voor de Arcsaber komt dat door de extra milliseconden shuttle contacttijd. Dit maakt het mogelijk assertieve en super accurate shots te slaan.
  De Yonex arcsaber 11 Tour bezit dezelfde eigenschappen als de PRO versie, met een paar kleine verschillen. Bijvoorbeeld gebruikt Yonex in de Tour versie niet het materiaal: ULTRA PE FIBER. Dit zit in de steel van de PRO wel verwerkt.

  Meer info
 3. Yonex Arcsaber 7 Pro badmintonracket

  Yonex Arcsaber 7 Pro - frame

  Speciale prijs: € 169,95

  Normale prijs: € 209,95

  YONEX ARCSABER 7 PRO

  * Badminton
  * Yonex 
  * Arcsaber7
  * G4U4
  * Medium Flex
  * Even Balanced
  * HM Graphite / Pocketing Booster

  Meer info
 4. Yonex Arcsaber7 Tour badmintonracket

  Yonex Arcsaber 7 Tour - frame

  Speciale prijs: € 139,95

  Normale prijs: € 169,95

  YONEX ARCSABER 7 TOUR

  De nieuwe ARCSABER 7 is verbeterd met het ontwikkelingsconcept van "beslissende controle". Analyse van het vorige model toonde potentie voor verbetering door de stabiliteit van het frame te verhogen en tegelijkertijd de shuttle contacttijd te verlengen.
  De Yonex arcsaber 7 Tour bezit dezelfde eigenschappen als de PRO versie, met een paar kleine verschillen. De PRO-variant word altijd in Japan geproduceerd en dit wordt als kwalitatief betere productie gezien. Daarnaast gebruikt Yonex in de Tour versie niet het materiaal: ULTRA PE FIBER. Dit zit in de steel van de PRO wel verwerkt.
  De stabiliteit van het frame is verbeterd door de nieuwe framestructuur met een stijve opbouw aan de boven- en onderkant van het slagvlak, waardoor verdraaiing en ongewenste vervorming bij impact worden verminderd. De nieuwe CONTROL-ASSIST BUMPER is een verbonden grommet stuk, wat geplaatst is aan de bovenkant van het frame dat T-ANCHOR bevat. Dit zijn micro-sized tetrapods, die helpen bij het vergrendelen van verticale snaren waardoor ongewenste snaarbeweging wordt verminderd en de nauwkeurigheid wordt verbeterd.

  Om de contacttijd van de shuttle te verlengen, zijn de zijkanten van het frame, in tegenstelling tot de boven- en onderkant, zachter waardoor flexibiliteit rond de sweet spot mogelijk is. Ook een nieuwe technologie, de POCKETING BOOSTER is verwerkt binnenin de bovenkant van het frame. Deze binnenvoering is een gepatenteerd rubberachtig materiaal dat extra elasticiteit geeft aan de flex van het frame waardoor zowel de shuttle hold als de shuttle lanceersnelheid wordt vergroot.
  Meer info
 5. Yonex Arcsaber7 Play badmintonracket

  Yonex Arcsaber 7 Play - voorbespannen

  YONEX ARCSABER 7 PLAY

  De Yonex arcsaber 7 Play lijkt precies op de Pro of Tour versie, maar verschilt op veel verschillende punten. Ten eerste word er in de Play variant geen bijzondere materialen gebruikt, maar alleen het standaard Graphite. Daarnaast word de PRO-variant altijd in Japan geproduceerd en dit wordt als kwalitatief betere productie gezien. De Arcsaber Play worden bijvoorbeeld Thailand of China geproduceerd. Yonex Arcsaber 7 Play is het ideale racket voor de allround badmintonspelers die constante controle over de shuttle willen houden, veel gevoel uit het racket willen halen en dit wil combineren met een harde slag. Het frame van het racket is zo ontwikkeld om de speler deze combinatie te bieden. Yonex Arcsaber 7 Play is een racket wat geschikt is voor de gevorderde badmintonner die een medium flexibel racket willen met een hoge repulsie. Het even-balance racket heeft een racketblad wat geschikt is voor de speler die veel power in de arm heeft en de shuttle precies en direct wil plaatsen.  Meer info

5 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

YONEX ARCSABER BADMINTONRACKETS

De Yonex Arcsaber reeks is speciaal ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar veel controle.
De techniek speler die 100% controle wil hebben over zijn shots en op dat gebied niets wil inboeten.
Deze Arcsaber reeks bevat badmintonrackets die de energie perfect opslaan en op het juiste moment terug loslaten, voor spelers die het perfecte shot willen spelen.

© 2012 Badmintonprol. All Rights Reserved.