"EINDEJAARSACTIE BIJ BADMINTONPRO"
"EXTRA 5,- € KORTING VAN 50,- € tot 74,99 €"
"EXTRA 7,- € KORTING VAN 75,- tot 124,99 €"
"EXTRA 10,- € KORTING VAN 125,- tot 174,99 €
"EXTRA 15,- € KORTING BOVEN 175,- €"
niet op shuttles en outletproducten

X-SOCKS

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Uw voeten verdienen toch ook de beste zorg tijdens het sporten? U wilt op wolkjes lopen? Geef uw voeten dan ook tijdens het sporten de best mogelijke behandeling. Indoor sportkousen, sokken of socks zijn een absolute aanrader wanneer u een optimaal comfort nastreeft terwijl u badminton speelt. Ze geven bescherming aan uw voeten en zorgen voor extra steun op de plaatsen die het tijdens het badmintonnen het hardst te verduren krijgen.

X-socks is het merk bij uitstek voor een optimale voetbescherming en een ideale klimaathuishouding van de voeten. Verstevigingen aan de hiel, de tenen en de enkel beschermen de meest cruciale zones. Verder zijn deze sportsokken en –kousen voorzien van een speciaal kanaalsysteem die de luchtcirculatie regelt onder andere aan de voetzool. Een anatomisch voetbed zorgt dat deze X-socks perfect zitten en u het beste kunt geven van uzelf tijdens het beoefenen van uw favoriete sport.

Kies voor een all-in-one voetbescherming. Kies voor X-socks! En met de juiste badmintonschoenen een streling voor de voeten.

© 2012 Badmintonprol. All Rights Reserved.